iPhone Bluetooth-funksjoner

iPhone Bluetooth-funksjoner


Som om iPhone ikke var populære og dyktige nok i 2010 som en smart telefon / GPS-enhet / kamera / etc., Det kommer også med Bluetooth-tilkobling. OK, kanskje det er ikke mye av en overraskelse, men det gjør forlenge pocket rocket funksjonalitet.

Bluetooth lar enheter til å snakke med hverandre trådløst, selv om verken raskt eller energieffektivt sammenlignet med for eksempel USB. Du kan bruke Bluetooth til å koble til datamaskinen, et headset eller en annen iPhone. Apps hjelpe utvide funksjonaliteten ytterligere.

Headesets og tilhørende utstyr

Som de fleste mobiltelefoner, kan iPhone oppdage og bruke Bluetooth-headset som lar deg ringe og motta samtaler uten å bruke ledninger eller hendene.

Det eneste den originale iPhone kan gjøre med Bluetooth var å pare med et hodesett.

Advanced Audio Distribution Profile

Med introduksjonen av iPhone OS 3.0, kan iPhones dra nytte av Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), noe som betyr at iPhone kan streame musikk til hodetelefoner eller et Bluetooth-utstyrt stereo.

filoverføringer

Du kan ikke synkronisere iPhone med datamaskinen via Bluetooth - eller WiFi for den saks skyld - men du kan overføre filer fra en iPhone til en annen med en app som heter Bluetooth Photo Share. Bluetooth Photo Del Pro gjør det samme uten reklame.

Selv om navnet på programmet innebærer at du bare kan overføre bildefiler, kan du sende noen form for fil mellom de to iPhones. Nå, hvis bare vi kunne få en lignende app for å overføre filer fra en datamaskin til en iPhone ....

Internett-deling

Du kan dele din iPhone Internett-tilkobling med datamaskinen. Koble telefonen til datamaskinen via Bluetooth, trykker du på noen innstillinger, og du kan surfe unna.

Koble sammen med Bluetooth-enheter

Flere Bluetooth-utstyrte enheter kan koble sammen med din iPhone. Alt fra GPS-navigatorer til strekkodelesere kan dele data med en iPhone via Bluetooth.