Introduksjon til 3G Mobile Communication

Introduksjon til 3G Mobile Communication


Det har ikke vært mer enn fem tiår ennå, men utholdenhet og stor fantasi for oppfinnere har tillatt telefon - som langt, er den største kommunikasjonsverktøy i verden - å utvikle seg og få mobilitet. Folk trenger ikke lenger å bo hjemme eller på kontoret for å vente på en viktig telefonsamtale. År etter den første mobiltelefonen ble innført, Japan lanserte 3G - en teknologi som gifter seg med multimedia og kommunikasjon i perfekt harmoni.

Historie

Telekommunikasjons standarder har utviklet seg enda en gang, innføre den sofistikerte Tredje generasjon eller 3G av IMT-2000, som nylig pass 2.5G og gir brukerne en ekspansiv liste over funksjoner og muligheter. Utgitt første av Japans NTT DoCoMo i 2001, kan 3G-nett nå datahastigheter på 5,8 Mbit / s på opplink og 14.4Mbit / s på nedlink.

typer

Den internasjonale teleunion etablerer standarder for 3G-kommunikasjon. De to typer 3G-nettverk er CDMA og TDMA. CDMA bærer ledelsen standarder for 3G, som består av CDMA2000, WCDMA, og TD-SCDMA. Den WCDMA som opererer på 2,1 GHz blir Universal Mobile Telecommunications System som avtalt av Asia, Europa og Japan.

Egenskaper

Introduksjon til 3G Mobile Communication

Nyt raskere nedlasting av MP3-filer med 3G-teknologi.

Den utdaterte 2G-nettverk tillatt sømløs mobil kommunikasjon, klare samtaler og ukomplisert e-post meldinger. På den mest nylig erstattet 2.5G, tre-minutters MP3 tok seks til ni minutter å laste ned. En 3G-nett, derimot, kan tale- og dataanrop (faks), globale roaming funksjoner, sending og mottak av store e-postmeldinger med vedlegg, Internett navigeringsmuligheter, videokonferanser og TV-streaming. En tre-minutters sang kan lastes ned mellom 11 sekunder til 1,5 minutter.

fordeler

Introduksjon til 3G Mobile Communication

Nyt forbedrede tilkoblingsfunksjoner når som helst, hvor som helst med 3G-kommunikasjon.

3G gir mobile brukere å holde seg innenfor kravene fra jobbene sine eller innfall omtrent når som helst. Det er ubegrenset multimedia tilgang, hvor bilder, dokumenter, og musikk kan bli skiftet ut ved raske priser uten begrensninger av en ikke-mobile desktop. Man kan nesten fungere ved hjelp av sin telefon med 3G. Ved bruk av samme teknologi, kommunikasjon eksperter klarer å utnytte 3G og konvertere den til mobil IP, slik at Internett-tilkobling i form av T-pinner kan tas hvor som helst med en bærbar PC og ha konstant tilkobling til World Wide Web. Data kan overføres og mottas i hastigheter nå opp til 2 Mbps.

Tidsplanlegging er også gjort enkelt med 3G. Folk kan bestille mat, gjøre bestillinger, praie en taxi, satt opp legetimer, betale regningene sine, oppdatere sine sjekke kontoer, overføre penger fra en bank til en annen, kan du ringe en web-konferanse fra hele verden, og få opplæring.

betraktninger

Introduksjon til 3G Mobile Communication

Millioner av dollar er brukt for 3G-sendere.

Kommunikasjonsselskaper vil måtte bruke millioner av dollar for å oppgradere sine basestasjoner til 3G, og det bør være basestasjoner som ligger relativt nær hverandre å gjøre sterkere 3G-tilkoblinger. Bortsett fra de infrastrukturkostnader, er det praktisk talt ubegrensede lisenskostnader som må vurderes. Videre telefoner eller mobiltelefoner er ikke så rimelig, så det er ikke lett å lokke folk til å kjøpe telefoner og bruker teknologi for å sikre avkastning på investeringen.