Integra-mottakere som støtter 1.3 lyd

Integra-mottakere som støtter 1.3 lyd


HDMI, en forkortelse for High-Definition Multimedia Interface, tar vanligvis form av en kabel som overfører digital lyd og visuelle data fra en kilde til en annen. Selv om HDMI har eksistert siden 2002, er det fortsatt blir utviklet og perfeksjonert, som er hvorfor noen produkter fungerer med bare enkelte versjoner av den. Dette er tilfellet med en håndfull av Integra mottakere som er utstyrt spesielt for HMDI versjon 1.3 lyd.

DTR-5.8

DTR-5.8 er en av de mer forenklede mottaker modeller fra et selskap som har en rekke komplekse og høyteknologiske maskiner. Likevel DTR-5.8, sammen med 1.3 HDMI-lyd, har også HDMI 1080p video båndbredde kvalitet som opererer som midt maskin mellom en Blu-ray DVD-spiller og en HD-TV. Dette bestemte receiveren har 7.1-kanals surroundlyd evner samt DTS-HD Master Audio, som er lyden supplement til HD-video. Andre funksjoner i DTR-5.8 inkluderer både XM og Sirius satellite radio evner.

DTR-7.8

DTR-7,8-mottakeren er en nyere modell av DTR-5.8 og så har mange av de samme funksjonene, med noen få tillegg og oppgraderinger. I likhet med DTR-5.8, er denne modellen HDMI-klar, ved hjelp av spesielt 1.3 versjonen av maskinvaren. Ikke bare er satellitt-radio tilgjengelig gjennom DTR-7.8, men på grunn av tillegg til Ethernet-porten på baksiden, webbaserte sang ressurser og radiostasjoner er også tilgjengelig. En oppgradering i EQ-systemet ble laget i tillegg med Audyssey MultEQ, som forsterkes spesielt for digital surroundlyd. På grunn av den ekstra maskinvare, er selve maskinen litt større enn den forrige modellen.

DTR-8.8

I likhet med de to foregående modellene, DTR-8.8 er en oppgradering i denne serien av mottakere. Selv om det fortsatt inneholder den samme 1,3-versjonen av HDMI-lyd, sammen med den samme kanalen nivå av surround lyd og andre funksjoner, for eksempel satellitt og Internett-radio, det er nye tilskudd som øker mulighetene for HMDI-tilkobling. Først RIHD, som står for Remote Interaktivitet Over HDMI, gjør ekstra kompatible komponenter som skal kobles via HMDI 1.3-kabelen. En annen ny funksjon på disse modellene er HD radiomottaker, som får tilgang til den beste lydkvaliteten mulig for radiosendinger, i likhet med de digitale antenner i de fleste HD-TV.