Instruksjoner for utskifting av en LCD-TV projektor Bulb

Instruksjoner for utskifting av en LCD-TV projektor Bulb


Specialized lampeenhetene som inkluderer en pære som regel makt flytende krystall display TV, ofte referert til som LCD-TV. Når bildet på LCD-enheten begynner å mørkne eller går helt ut, må lampen skiftes. Lampen huser pære som lyser opp bildet for å skape en klar og skarp bildevisning. Sett på TV projektor pære med minimal verktøy, uten å kontakte en profesjonell.

Bruksanvisning

1 Slå av LCD-TV av og la apparatet avkjøles i fem minutter. Koble TV fra stikkontakten. La enheten hvile i ytterligere 15 minutter for å sikre pæren er avkjølt.

2 Finn pærehuset. Boligene vanligvis er på baksiden av TV eller på siden. Se i brukerhåndboken for nøyaktige posisjon.

3 Fjern skruene som fester pære-boliger døren på plass ved hjelp av passende skrutrekker. Fjern døren ved å trekke den frem, eller skyve det ut av sted. Du vil være i stand til å få tilgang til pære og lampeenheten.

4 Trekk pæren og lampeenheten direkte ut av en LCD-TV. De fleste lampeenhetene ha et håndtak for å gripe eller spor på siden av lampen. Kast den gamle lyspæren og lampeenheten.

5 Skyv den nye pæren inn i TV. Line opp sporene og skyv enheten på plass. Feil installasjon kan føre til at TV ikke fungerer ordentlig. Lampen skal klikke på plass en gang helt på plass.

6 Sett på lampehuset dør. Erstatt hver skrue og stram godt.