Instruksjoner for Palm Wireless Keyboard

Den trådløse Palm tastaturet er en infrarød tastatur som kommuniserer med din Palm personlig digital assistent (PDA) helt trådløst. Det kjører på AAA batterier, som må installeres før bruk. Mens Palm PDA bruke Palm proprietære Palm eller Garnet operativsystemer, trenger du en PC eller Mac for å installere og konfigurere tastaturet på din Palm. PCer som kjører Windows 98, ME, 2000, NT eller XP og Mac OS 9 eller OSX for å installere programvaren på CD-ROM-en som fulgte med tastaturet.

Bruksanvisning

1 Sett CD-ROM-en i CD-ROM-skuffen.

2 Dobbeltklikk på ikonet for CD-ROM-en som vises på skrivebordet hvis du bruker en Mac. Følg instruksjonene som vises i en liten boks på skjermen hvis du bruker en PC. PC-versjonen vil lede deg gjennom resten av installasjonsprosessen, og du kan gå videre til trinn 4.

3 Dobbeltklikk på "Setup" i menyen som vises på din Mac. Deretter dobbeltklikker du på filen som heter "keyboard.prc" under innstillingsmenyen.

4 Utføre en HotSync-operasjon med Palm PDA. Tastaturet Driveren installeres når du utfører denne operasjonen.

5 Trykk på Tastatur-ikonet på Palm for å justere innstillingene. Sørg for å sjekke den boksen som sier "Detect Wireless Keyboard", slik at din Palm vet å lete etter tastaturet når du har slått den på og montert din Palm i holderen. Pass også på å utvide den infrarøde arm festet til holderen på din Palm trådløst tastatur, slik at det er rettet mot den infrarøde porten på toppen av PDA.

6 Test tastaturet ved å trykke en tast. Hvis det ikke fungerer, må du kontrollere at batteriene er riktig installert og at tastaturet er slått på.

7 Skriv med det trådløse Palm tastaturet i et program der du normalt vil bruke Palm graffiti skriftlig anerkjennelse system for å skrive inn tekst.

Hint

  • Hvis din Palm PDA er lov til å lades helt, og du må gjenopprette dataene, må du kanskje installere tastaturdriveren for å kunne bruke din Palm trådløst tastatur igjen.
  • Det trådløse Palm tastatur kan avgi en svak, high-pitched sutre mens den er i bruk. Dette er normalt, og er bare veldig merkbar hvis du arbeider i et helt stille rom. Det blir mindre synlige mens du skriver på grunn av å skrive støy.