Instruksjoner for Kodak C182

Instruksjoner for Kodak C182


Kodak C182 er en 12-megapiksel forbruker pek-og-skyt kamera. Det tilbyr 3 ganger optisk zoom og 5 ganger digital zoom, og kan ta stillbilder og video. For casual fotografer, er det brukbart ut-of-the-box og er best brukt med automatisk modus. I denne modusen, vil kameraet justere alle innstillingene for å lage en anstendig eksponering, slik at du vil være i stand til å fokusere på de kreative sidene ved å ta et bilde. Som alltid, den beste måten å lære et kamera er å tilbringe tid bak linsen.

Bruksanvisning

1 Sett batteriene i kameraet ved å skyve batteridekselet på undersiden utover og svingende den åpen. Sett inn to AA-størrelse batterier i orientering som angitt.

2 Sett inn et SD-minnekort i sporet rett ved siden av batterisporet. Skyv kortet forsiktig innover til den klikker på plass, og lukk dekselet.

3 Slå på kameraet og rotere opptaksmodusvelgeren på kameraikonet, som er automatisk modus.

4 Rett kameraet mot motivet ved å se gjennom søkeren. Bruk "T" for å zoome inn og "W" for å zoome ut.

5 Trykk lukkerknappen halvveis ned for å fokusere kameraet, og trykk den helt å skyte bilder. Kamerablitsen vil brann, om nødvendig.

6 Trykk på avspillingsknappen, som har et ikon av en trekant, en anmeldelse av bilder. Det nyeste bildet vil vises på LCD-skjermen.

7 Bruk piltastene for å navigere mellom bildene. Bruk zoom-knappene for å forstørre bildene.

8 Trykk på sletteknappen, som har en søppelbøtten, for å slette bilder. Følg instruksjonene på skjermen for å slette bildet. Bilder kan ikke gjenopprettes når slettet.

9 Trykk på avspillingsknappen for å gå tilbake til vanlig opptaksmodus.