Instruksjoner for Greenlee multimeter 03588

Hvis du har til å måle spenning, strøm eller motstand på en jevnlig basis, er en digital multimeter en må-ha verktøy. Et digitalt multimeter er et håndholdt diagnostisk verktøy som kan måle alle disse områdene. Greenlee, et datterselskap av Textron, er et selskap som produserer en rekke elektroniske diagnoseverktøy, inkludert digitale multimetre. Hvis du aldri har brukt et digitalt multimeter før, kan det ta litt tid å bli vant til kontrollene, men innen en time vil du sannsynligvis få taket på det.

Bruksanvisning

1 Plugg den negative (svart) testledningen inn i negative kontakten på forsiden av multimeter. Gjør det samme med den positive (røde) testledningen også.

2 Drei skiven fra off posisjon til riktig område for hva du ønsker å måle. For eksempel, hvis du ønsker å teste en 9-volts batteri spenning, vrir du bryteren utvalget til 20 volt. Fordi den målte verdien faller mellom to målinger på måleren, velg høyere tall. I dette tilfellet er 9 volt faller mellom de to volt og 20 volt rekkevidde.

3 Plasser den negative ledningen til den negative polen på 9-volts batteri og den positive ledningen til den positive polen.

4 Trykk på "Max" -knappen på multimeter. Den måleravlesning bør komme opp som 20 volt.

5 Trykk på "Max" knappen igjen for å tømme skjermen og trykk og hold "Hold" -knappen. Spenningen verdi av 9-volts batteri (som skal være 9 volt hvis batteriet er bra) vil vises på måleren skjerm.

6 Vri valgbryteren til "Off" når du har fullført dine mål.