Instruksjoner for fjerning og installasjon av en frontlys forsamlingen på en 1993 Accord

Instruksjoner for fjerning og installasjon av en frontlys forsamlingen på en 1993 Accord


Honda Accord har et rykte for komfort og pålitelighet; 1993 modell år var intet unntak. En av de mest solgte bilene i USA, har det vært et populært valg siden den først ble introdusert på 1980-tallet. Fjerne og installere en frontlys forsamlingen er en oppgave du kan utføre med litt tid og litt tålmodighet. Verktøyene som kreves er lett tilgjengelig, og delene er lett tilgjengelig. Utføre dette vedlikeholdet oppgaven selv kan spare penger på en reparasjon regning.

Bruksanvisning

1 Løft Hood og fjerne gitteret fra fronten av bilen for hånd. Finn den fremre enden armeringsjern; den går fra batteriet området til det samme sted på førersiden. Skru boltene som fester bar på hver side, kan det ikke fjernes, men før du har fullført trinn 2.

2 Instruksjoner for fjerning og installasjon av en frontlys forsamlingen på en 1993 Accord

Flere skruer og bolter må fjernes.

Fjern frontstøtfangeren. Start med å skru to skruer som ligger bak støtfangeren foran på hver hjulbrønn. Fjern skruene som fester under-kroppsbeskyttelse dekke. Det er fem skruer på undersiden og en på hver side er festet til rammen. Skru hver for å fjerne dekselet. Ta av støtfanger og armeringsjern.

3 Fjerne boltene som fester frontlys til rammen av bilen. Koble lyspæreholderen fra frontlys enheten og fjerne enheten fra bilen.

4 Sett den nye frontlys og fest pæreholderen. Bytt ut boltene som holder frontlys til rammen.

5 Slå på tenningen for å teste frontlys forsamlingen fungerer som den skal. Følg prosedyren i revers for å skifte ut de resterende komponentene.

Hint

  • Kontroller justeringen av frontlys på høy og nærlys, juster om nødvendig.
  • Bytt ut pærer i frontlys forsamlingen; Dette kan spare deg for arbeid i fremtiden.