Instruksjoner for en Walkman NWZ-A815

Instruksjoner for en Walkman NWZ-A815


Sony Walkman NWZ-A815 er et 2 GB bærbar musikkspiller, som også spiller videoer og viser fotografier. Musikk og video er lagt til det ved å dra og slippe i Windows, og enheten støtter store lyd- og videoformater, for eksempel WMA og MPEG. Den har en USB-port og passer godt inn i en bukselomme.

Bruksanvisning

Velge et spor

1 Slå på enheten kjøpe holder Tilvalg / PWR knappen til å lyse skjermen. Hjemmemenyen vises etter at enheten har startet opp. Tilvalg / PWR knappen er plassert rett under skjermen og til høyre. Det er på den høyre side av den store 5-veisknapp.

2 Velg "Music Library" fra menyen. Det viser en musikalsk notatikon. Bruk 5-veis knappen for å navigere i menyen. Knappen navn er noe misvisende, som er bare faktisk lar deg gå på fire måter (opp, ned, venstre og høyre); den femte knappen er på Start / Pause-knappen, som brukes som en "Enter" -tasten i menyene. Trykk på Start / Pause-knappen for å gå inn i musikkbiblioteket menyen.

3 Velg en søkemetode fra listen som følger med, som inkluderer "Artist", "Sjanger", "Album", "Release Year" og "Folder".

4 Trykk på Play / Pause for å gå videre til neste skjermbilde. Dette vil vise en liste over alle sangene i den kategorien du valgte. Så, hvis du velger sjanger, vil du se en liste over sjangere som rock, pop og dance. Navigere i menyen på samme måte, velge ønsket alternativ, og velg deretter en sang fra neste meny. Hvis du ønsker å gå tilbake på noe tidspunkt mens du navigerer i menyene ved å trykke på knappen BACK / HOME, eller hold det for å gå tilbake til startmenyen. Denne knappen er plassert under Option / PWR knappen.

5 Trykk på Play / Pause for å spille av et valgt spor. Resten av sangene i søkekriteriene vil spille sekvensielt etter den valgte sangen.

shuffling Songs

6 Gå til hovedmenyen. Hvis du har en annen meny vises, bare hold BACK / HOME-knappen.

7 Velg "Intelligent Shuffle" fra menyen. Dette vises med en "i" -ikonet øverst i venstre hjørne av skjermen. Velg elementer fra menyen ved hjelp av retningsknappene og Play / Pause-tasten, som før.

8 Velg enten "Time Machine Shuffle" eller "Shuffle All" ved hjelp av retningsknappene, og bekreft valget med Play / Pause-knappen. "Time Machine Shuffle" velger et vilkårlig utgivelsesår fra sangene i musikkbiblioteket og blander et utvalg sanger fra det året. "Shuffle All" stokker hele musikkatalogen. NWZ-A815 vil begynne å spille når du bekrefter valget med Play / Pause-knappen.