Instruksjoner for en bevegelsessensor lys med en sikkerhet kamera

Instruksjoner for en bevegelsessensor lys med en sikkerhet kamera


Hvis du har folk opp til noe godt på din eiendom, kan motion-sensor lys være god nok til å avskrekke nysgjerrige inntrengere. Legge til en sikkerhet kamera til mix kan også gi en potensiell mistenkt politiet hvis eiendommen er stjålet eller vandalisert. En bevegelsessensor kameralyset er montert på samme måte som en vanlig bevegelsessensor lys; bare en annen kabel må legges til en mottaker eller ekstern transmitter inne i huset eller virksomhet. Uansett hva slags kamera du installerer, stokk med produsentens instruksjoner for installasjon, hvis du har dem.

Bruksanvisning

1 Plukk et sted du ønsker å lyse opp og spille inn når bevegelse registreres. Vanlige steder for utendørs sensor lys med kameraer er inngangs-måter, over en bakdør eller i hjørnene av et hus, under takskjegget - det vil si hvor eksisterende lysarmaturer er allerede montert. Sørg for at greiner eller busker ikke ligger rett foran kamera, noe som ville føre til unødvendig opptaket når vinden blåser. Slå av kretsbryteren for den delen av hjemmet eller kontoret.

2 Fjern det gamle lyset fra stedet ved å skru sine bolter fra stiftelsen av strukturen. Det bør være et hull under avslørende en elektrisk forbindelse. Trykk din krets tester til tilkobling for å sikre strømstans til lyset.

3 Strippe den gamle lys elektriske ledninger fra huset ledninger ved uncapping noen trådbeskytter og skru ut de tre tilkoblinger. Mate huset ledninger, tre sammenhengende tråder, gjennom senterhullet på motion-lys kameraets montering stroppen. Fest metallmonteringsstropp med tilhørende skruer til fundamentet, sentrert på hullet.

4 Trykk kameraets sikkerhet montering linje gjennom hullet på kroppen av lyset, og koble det slutt på innsiden av monteringsstropp. De fleste produsenter inkludere denne monterings hjelp til å holde lys og kamera i nærheten av elektriske tilkoblingen mens ledningene er tilkoblet. Sjekk din manual for instruksjoner spesielt til din modell.

5 Koble det elektriske anlegget. Vri de avisolerte endene av de svarte, grønne og hvite ledninger sammen, så cap hver med en tilkobling cap som burde ha kommet med kameraets monteringssett, samt et par wraps av elektrisk tape.

Mate kameraets A / V kabler i taket eller veggen og mot en plassering kan det reemerge inne. Bor et hull gjennom veggen inne for å la A / V kabling inne. Monter kablene til veggen ved å skru den inn i en kompatibel stikkontakt og skru at uttaket i veggen.

6 Ta av lys / kamera sikkerhet henger du koblet i trinn 4, mens du holder på ditt lys / kamera. Plasser lys / kameraenheten på monteringsstropp og skru i sin festebolten (e) til de tilsvarende hullene.

7 Caulk rundt kantene på ditt lys / kamera for å sikre en weatherproofed installasjon. Slå på strømmen igjen til den delen av strukturen og teste lyset og dens bevegelsessensor.

8 Koble A / V-kabelen inne i huset enten på baksiden av en dedikert videospiller satt i standby eller til en datamaskin via USB-porten - videre bruk avhenger av hvor mye du har brukt og hva manualen sier at du skal gjøre videre.