Instruksjoner for Bluetooth-tilkobling for 2012 Toyota Corolla LE

The 2012 Toyota Corolla kom i tre trimme nivåer, med base L trim bærer litt mer enn det essensielle, som air condition, klut seter og et lydanlegg med fire høyttalere AM-FM-CD-satellitt, men de to andre trims - LE og S - gjennomført flere eksklusive funksjoner. Blant disse førsteklasses funksjonene var standard Bluetooth-tilkobling. Koble til Bluetooth-telefonen for håndfri betjening og audio streaming er ganske enkel.

Bruksanvisning

1 Slå på Bluetooth-enheten, og angi Bluetooth oppsett systemet i enheten, og bruker sin brukerhåndboken som en veiledning. Slå på Bluetooth-system, og angi at enheten skal være synlig - eller "tilgjengelig" - til alle enheter, i henhold til enhetens brukerhåndboken.

2 Trykk på "Setup" -knappen på lydanlegget og slå på "Enter-List-Tune-Scroll" knappen for å velge "Bluetooth", og trykk deretter på knappen for å gå inn i systemmenyen Bluetooth.

3 Slå på "Enter-List-Tune-Scroll" knappen for å velge "Pairing", og trykk "Enter-List-Tune-Scroll" knappen for å vise tilgangsnøkkel på lydsystemet skjerm.

4 Se skjermen Bluetooth-enheten, og velg den nye enheten - Corolla Bluetooth-systemet - når det vises på skjermen. Hvis Bluetooth-enheten ber deg om å taste inn passord, og gjøre det for å koble enheten til Corolla Bluetooth-systemet. Noen Bluetooth-enheter kobles automatisk, og bare krever at du trykker på "Ja" når du blir spurt om du ønsker å koble telefonen til Corolla Bluetooth-systemet, så bare følg instruksjonene på Bluetooth-enheten når du trykker "Ja" for å fullføre sammenkoblingen prosess.