Instruksjoner for å legge Transmission Fluid

Instruksjoner for å legge Transmission Fluid


Transmisjonen er en viktig del av livsnerven i enhver bil eller lastebil. Ikke bare er det viktig å kontrollere overføring væske er det like viktig å endre fluidet med jevne mellomrom. Det finnes flere typer overføring væske tilgjengelig i dag, avhengig av merke og modell av kjøretøyet. Overføringen peilepinnen vil ha den type væske som kreves inngravert på den sammen med merkene for væskenivået. De beste måtene å bestemme om fluidet må endres er hvis væsken lukter brent eller det er en rosa rødt, brunt eller mørkebrun farge.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på bilen når du har den parkert på flat mark.

2 Finn overføring peilepinnen på motoren. Det kan ha "overføring", skrevet på håndtaket. Trekk peilepinnen fra røret som inneholder og bruke fille til å tørke av væske.

3 Lese skriften på peilepinnen for å kontrollere at du har riktig væske. Den bileiere manuelle vil også indikere riktig væske type.

4 Sett på peilepinnen inn overføring væske beholderen tube. Start motoren på kjøretøyet. La girspaken i "Park" og la motoren gå. Sjekk brukermanualen som noen biler kan kreve væsken som skal kontrolleres i andre gir.

5 Trekk ut peilepinnen og kontroller væskenivået mark. Hvis væskenivået er lavt sett i trakten ned i peilepinnerøret og legge til en halv liter girolje.

6 Sett peilepinnen og kontroller væskenivået igjen. Fortsett å legge til væske og sjekke før peilepinnen Nivåmerket lese "full". Slå av motoren og lukk panseret.