Instruksjoner for å lage din egen MP3 Tones gratis

Instruksjoner for å lage din egen MP3 Tones gratis


En ringetone er en lyd eller musikkstykke som varsler deg om et innkommende anrop på din mobiltelefon. Ringetoner har utviklet seg gjennom årene fra mono (en kanal) til polyfone (to eller flere kanaler) til MP3-spor som nå er i bruk. Lengre musikkstykker kan beskjæres til bruk som ringetoner. Programvare som er tilgjengelig på nettet vil hjelpe deg med prosessen. Populære alternativene inkluderer "Cell Sea", "Lag din egen ringetone" og "The Unlocker."

Bruksanvisning

1 Direkte nettleseren din til ringetone lage programvare (se Ressurser).

2 Klikk "Last opp", bla for en MP3, markere det, klikke "Open" og vent til filen som skal lastes opp til nettstedet.

3 Klikk på "Play" for å høre på sporet. Klikk på bølgeform bilde for å plassere en markør. Plasser markører rundt det området du ønsker å velge.

4 Rull ned og klikk "Lag en ringetone" når du er fornøyd med valget ditt. Høyreklikk på "Last ned Ringtone" og velg "Lagre lenke som". Bla etter et lagringssted, og klikk "Lagre".

5 Koble telefonen til en ledig USB-port på datamaskinen. Når dialogboksen vises, klikk "Åpne mappen og vis filene". Naviger til mappen hvor telefonen musikkfilene lagres, og klikk og dra det beskårne MP3 til denne mappen.

6 Klikk på startknappen og åpne "Computer". Bla ned til stasjonen allokert til telefonen, høyreklikk og velg "Eject". Det beskårne MP3-filen vil nå være tilgjengelig for å velge som ringetone.