Instruksjoner for å installere en TiVo Kabel-kort

Digitale videoopptakere fra TiVo gi brukerne en rekke opptaksmuligheter, inkludert TiVo intuitive guiden på skjermen. Hvis du vil bruke TiVo med en kabel-leverandør som Cox eller Comcast, må du installere et Cablecard dekoder. En Cablecard er en enhet som leveres av kabelselskapet som gjør at TiVo å dekode krypterte kabel bekker. Uten en Cablecard, vil TiVo ikke være i stand til å ta opp kabelkanaler. Heldigvis, installere et Cablecard er en grei prosess som helst TiVo brukeren kan gjøre.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med kabelleverandøren og be om en Cablecard. For å ta opp to kanaler samtidig, må du enten to cablecards eller en enkelt multi-stream Cablecard. Kabelleverandøren kan gi deg den ene eller den andre. Sørg for at du får aktivisering telefonnummer også.

2 Sett opp din TiVo. Koble strømkabelen til baksiden av enheten. Koble til en A / V-kabel fra TiVo til TVen. Alle oppsett er litt annerledes, så kan du se dokumentasjonen som fulgte med TiVo for den beste måten å koble TiVo til TVen. Koble en koaksial kabel fra kabeluttaket til kabelinngangen på TiVo. Pass på å ikke koble coax til antenneinngangen på TiVo.

3 Skriv ned serienummeret på din Cablecard. Du trenger dette nummeret for å aktivere kortet senere.

4 Slå på TiVo og begynne veiledet oppsett. Følg instruksjonene på skjermen for å sette opp din TiVo. Sørg for å velge "Kabel Only" når du blir spurt, og velg "Ja" når du blir spurt om du har et Cablecard.

5 Skyv Cablecard i Slot 1 på forsiden av TiVo. Enheten vil gjenkjenne kortet og starte installasjonsprosessen.

6 Ring aktiveringsnummeret fra kabelselskapet når du blir bedt om å aktivere Cablecard. Etter at kortet er aktivert, vil kabelselskapet sende et signal til TiVo la det vet kortet er aktivert.

7 Trykk "Clear" på TiVo fjernkontrollen og velge "Test Channels" fra menyen på skjermen. Bla gjennom kanalene for å sørge for at TiVo mottar kanaler. Når du er fornøyd, trykker du på "Clear" på fjern gå tilbake til menyen.

8 Gjenta trinnene ovenfor hvis du ønsker å installere en ekstra Cablecard. Sørg for å sette inn Cablecard i sporet 2 på forsiden av TiVo.

9 Velg "Fortsett" fra menyen på skjermen for å fullføre prosessen.

Hint

  • Cablecards er det ikke mulig å få spesiell programmering fra kabelleverandøren din, for eksempel på etterspørselen. For å motta on-demand-programmering, må du ha en DVR fra kabelselskapet.
  • Noen kabel-leverandører vil ikke la deg gjøre en selv-installasjon av Cablecard. Selskapet vil kreve en av sine teknikere for å gjøre installasjonen.