Installere drivstoffilter på en Nissan Maxima 1995

Installere drivstoffilter på en Nissan Maxima 1995


1995 Nissan Maxima har et innsprøytningssystem som sender en nøyaktig mengde drivstoff inn i motoren. Dette gjør påfyllingssystemet på Maxima glatt og effektiv. Brenselfilteret er festet til gassledningen og stammer drivstoff for skitt og rester. Over tid kan filteret tettes med så mye skitt som den slutter å fungere. Nissan anbefaler at du endrer bensinfilteret hver 20.000 til 25.000 miles.

Bruksanvisning

1 Parker Nissan Maxima på flat mark på et trygt sted. Sett på parkeringsbremsen for å hindre at bilen ruller mens du endrer drivstoffilteret. Skru gasspåfyllingslokket på førersiden av bilen. Åpne panseret og koble den negative kabelen fra batteriet.

2 Ta på vernebriller og hansker. Finn drivstoffilteret på førersiden av motoren. Drivstoffilteret er på baksiden av motoren, like ved hovedsylinderen. Filteret er en sølv eller svart klokkeformet beholder med en svart slange, drivstoffledning, er festet til den i begge ender.

3 Spredt fra hverandre drivstoffilteret monteringsbraketten med hendene. Fjern filteret fra mellom filter klipp. Hold filteret i den ene hånden og bruke en tang til bensinslangen sikkerhet montering, som forbinder drivstoffslangen til drivstoffilteret. Press mot tang og trekk forsiktig drivstoffledningen vekk fra filteret til de to er koblet fra. Gjør det samme for den motsatte siden av filteret. Kast filteret.

4 Rett inn et nytt drivstoffilter med drivstoffslangen. Skyv bensinfilter og drivstoffslangen sammen mens søknad forsiktig, men bestemt trykk. Fortsett å bruke press til du hører et tydelig klikk som lar deg vite filteret er sikret. Gjør det samme for den motsatte siden av filteret.

5 Koble den negative batterikabelen til batteriet. Skru gasspåfyllingslokket tilbake på plass. Lukk hetten.

Hint

  • For en 1995 Nissan Maxima, prøv å bruke en Az drivstoffilter med et delenummer FF655.
  • Drivstoffilteret er sannsynlig å inneholde brannfarlig gass. Hold åpne flammer borte når du installerer et dieselfilter på Maxima.