Installasjonsveiledning for Vance & Hines Fuelpak

Installasjonsveiledning for Vance & Hines Fuelpak


Vance og Hines, en produsent av ettermarkedet motorsykkel deler som spesialiserer seg på eksos og drivstoffsystemer, produserer også Fuelpak --- en intelligent drivstoff administrasjonsmodul for bruk på drivstoff injektor motorsykler. Den Fuelpak vil øke strømforbruket sykkelens motor ved å ta hensyn til endringer i eksos og luft inntak systemer. Det vil også levere den optimale mengden av drivstoff til motoren gjennom motorens effektområdet. Installasjonen er enkel, og du bør være i stand til å utføre det uten hjelp av en motorsykkel reparasjon tekniker.

Bruksanvisning

1 Fjern setet fra sykkelen, og koble den negative terminalen fra batteriet. Finn sykkelens elektronisk styreenhet (ECU), og koble den mannlige ledningsnettet plugget inn i den. Avhengig av merke og modell av sykkelen, må du kanskje bruke sykkelen sin verktøykasse for å gi tilgang til ECU.

2 Rute kabelleggingen Fuelpak slik at det vil være dekket av setet eller på annen måte plasseres ute av veien for noen bevegelige deler. Plugg den mannlige ECU kabel du koblet fra i trinn 1 i den kvinnelige porten på den svarte kontakten som stikker ut fra Fuelpack modulen.

3 Plugg den grå hann-kabel som stikker ut fra Fuelpak direkte inn i ECU. Koble den negative batteripolen med skjermen på forsiden av Fuelpak modulen på et tilgjengelig sted, slik at du kan angi de nødvendige innstillingene i modulen.

4 Slå på tenningen, og kontroller at Fuelpak LED lysene slås på. Ta av dekselet ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Angi innstillingene for din sykkel inn i Fuelpak modulen. Følger med Fuelpak er en liste over motor specs og modifikasjoner; sjekk for å finne den riktige koden for motoren i kombinasjon med eventuelle endringer du har utført på sykkelen, og skriv inn koden i Fuelpak. Velg modus ved å trykke på knappen til venstre for venstre skjermen, og veksle verdiene opp ved å trykke på den øverste knappen til høyre for høyre displayvinduet, eller ned med den nederste knappen.

5 Skift ut eventuelle deler du fjernet for å få tilgang til ECU, og kontroller at alle ledninger er hensiktsmessig plassert på innsiden og under setet på motorsykkelen. Slå på sykkelen og nyte.

Hint

  • Sjekk med ditt lokale transportmyndighetene om lovligheten av å installere dette systemet på veien sykler i ditt område.