Insructions om Installere to bil Amps

Visse bilstereo oppsett kan kreve to forsterkere til å drive alt, for eksempel for å kjøre alle fire høyttalere av av en forsterker og subwoofere av en annen amp. Det kan også være situasjoner der du kjører to forsterkere å bare drive subwoofere alene. Trikset går nok strøm fra bilens batteri til forsterkerne. For å gjøre dette riktig vil du ønsker å kjøpe en fordelingsblokk å kjøre flere kraftkabler.

Bruksanvisning

1 Finn en god plassering for å montere forsterkere som vil gi forsterkerne nok plass til å la luft å flyte over dem. Skru forsterkerne rett inn i biler chassis. Pass på at du ikke skru inn alle eksisterende ledninger eller drivstofftanker.

2 Koble biler batteriet.

3 Kjør strømkablene fra forsterkeren til batteriet under panseret. Du må kanskje å bore et hull i brannmuren stor nok til å mate kablene gjennom.

4 Kjør RCA-kabler og en ekstern ledning fra forsterkeren til baksiden av dekk.

5 Koble strømkabelen til positive innlegg på batteriet ved å skyve ringen på enden av kabelen over innlegget. Koble den andre enden til fordelingsblokken. Du vil ønske å montere blokken nær forsterkerne og nær en metallbolt på kjøretøyet for å jorde den til.

6 Koble to strømkabler fra distribusjonsblokk, en til hver forsterker. Koble kablene til "Power In" på hver amp.

7 Plugg RCA kablene inn i "pre-outs" på baksiden av dekket. Ett sett med kabler vil gå til "Front" kanaler og den andre kabelen til "bak" kanaler. Merk kablene slik at du vet hvilken som er hvilken når plugge dem inn i forsterkerne.

8 Plugg RCA kabler til forsterkeren. Ett sett vil plugge inn "foran" amper "Audio In" med den røde pluggen går inn i høyre kanal og den hvite pluggen går inn i venstre kanal.

9 Koble den eksterne ledningen til "Remote" utgang på baksiden av dekket. Koble den andre enden av den eksterne ledningen til "Remote" input på forsterkeren du vil koble til "Front" kanaler. Kjør en annen ekstern ledning fra "foran" amper "Remote" ut til andre forsterkere "Remote" input. Dette vil slå forsterkere på når stereo er slått på.

10 Fest høyttalerledningen forsterkerne "Speaker out" og kjøre de andre endene til høyttalerne du har valgt å bli slått av forsterkerne. Koble ledningen til disse høyttalerne.

11 Jordes fordelingsblokken ved å forbinde en jordledning til blokken og den andre enden til metall på kjøretøyet. Beste måten er å finne en bolt som er koblet til bilen og løsne det nok til å skyve ledningen under. Trekk til bolten for å holde ledningen på plass og pass på at du får kontakt med wire og metall.

12 Jorde forsterkerne til distribusjonsblokk ved å kjøre en jordledning fra hver forsterkere "Ground" utgang til "Ground" input på blokken. For å sikre ledningene på begge ender bare stramme skruen som holder ledningene på plass.