Insignia Bærbar DVD-spiller Feilsøking

Til tider kan Insignia bærbare DVD-spilleren lyden forvrenges under avspilling, spoling forover eller bakover rask videresending. Feil tilkoblet kabel-til-jack tilkoblinger er ofte årsaken. Skadet eller inkompatible plater og regionkoder eller svake batterier i fjernkontrollen vil også føre til problemer. Gjennomgå en feilsøkings liste som tar for seg en rekke symptomer og tilbyr løsninger.

Bruksanvisning

1 Juster volumet hvis det er ingen lyd. Kontroller kablene for riktig tilkobling til de riktige kontaktene.

2 Spille en annen DVD hvis den første blir forvrengt under rask videresending eller spole rygging. Noen forvrengning er normalt i begge modus, kan DVD bli skadet.

3 Sjekk batteriene i fjernkontrollen hvis fjernkontrollen ikke fungerer som den skal. Fjern eventuelle hindringer som blokkerer infrarødt (IR) sensor. Kontroller at du er innenfor 10 fot IR-sensor rekkevidde. Bytt begge batteriene samtidig, hvis det er nødvendig.

4 Kontroller at platen er satt inn riktig og er kompatibel med spilleren hvis det ikke spiller. Etikettsiden må være opp og enten en DVD, CD eller MP3-plate.

5 Pass på at DVD-regionkode kan spilles i regionskode 1 (USA og Canada) hvis den spilles, så plutselig stopper. Sjekk DVD eller emballasjen for å finne sonekoden.

6 Rengjør DVD hvis den hopper over, starter og stopper deretter. Bruk en ren, myk klut og tørk det fra den indre delen til ytterkantene i en rett linje.

Hint

  • Sjekk platen som spilles for fuktighet. Hvis kondens har dannet inne i spilleren, slå den av og vent i minst 30 minutter for å tørke ut. Flytt den unna sterke vind områder og air condition enheter.
  • Noen DVDer hindre tittel og kapittel hoppe eller rask skanning. En sirkel ikon med en linje gjennom det vises hvis en funksjon som du prøver å kjøre er ikke tillatt.