Ideer for Montering av en Seat Harness i en Jeep Wrangler

Ideer for Montering av en Seat Harness i en Jeep Wrangler


En Jeep Wrangler er gullstandarden for solid 4x4 off-road kjøretøyer som er ment å bli kjørt på tøft terreng. Produsert av Chrysler, Jeep Wrangler er nyere modeller kommer med funksjoner som maksimerer on-road komfort også.

Jeep Wrangler har to i baksetet og to i front. Du kan feste seler til setene for ekstra støtte. Den primære rollen som en sele er å holde sjåføren til setet sitt i ulendt fjellterreng. I tillegg, gitt prekær tyngdepunktet av disse kjøretøyene, velt er en klar mulighet. I dette tilfellet er en god plass sele det som holder fører og passasjerer i live og uskadd.

Feste en sele Bar

For å feste et sete sele i en Jeep Wrangler, fikse en horisontal bar til midten av baksiden av setet og fest den til gulvmonterte bolter på gulvet mellom setene. Fest hoftebeltet til baksetet bakre bolter, og montere runde belteendene i en vertikal posisjon ved hjelp av braketter. Angle hoftebeltet fremover så det trekker like over lengden på fanen under bruk. Fest en solid, fem-punkts sele til hoftebelter med camlock utgivelse system.

Montering av sele

En fem-punkts sele gir mest stabilitet til en sjåfør under en velt tilstand. Alltid kjøpe en 5-punkts sele belte godkjent av SFI. Innkjøps belter som enten har en camlock eller klinke-og-link release systemet.

For å fikse en fem-punkts sikkerhetssele, fikse en horisontal spenne langs baksiden av setet slik at den er på nivå med midten av ryggen. Fest festepunkter til seler, og sørg for at de er under skulderen nivå. Installer selen ved hjelp av et lager skulderrem.

Installere en baby sele

Hvis du ønsker å passe pjokk inn i baksetet på din Jeep Wrangler, må du passe en sele som er trygt nok for henne. Midten av baksetet er det beste stedet for å posisjonere et barn, som gir tilstrekkelig rom for barnets føtter til å bevege seg. Fest en horisontal bar på baksiden av baksetet og passer L brakettene til det. Avstanden mellom brakettene bør være den samme som bredden av bilsetet. Bruk en solid fem-punkts sele og fest den til den horisontale linjen. Klem baby sete på i selen og bruke skulderbeltet å stabil setet. The baby sete er sele og setet sele vil gi mer enn tilstrekkelig beskyttelse for barnet ditt i tilfelle innvirkning.