I Hear Servostyring Noise fra min Jetta IV

Jetta er servostyringen ikke er spesielt unik i bilverdenen; det er ikke engang unikt for en tysk bil. Som sådan, vil dens pumpe og stativ viser symptomer som ligner på noen annen bil etter et feilaktig installasjon, lave væskenivåer eller andre feil som forårsaker en trykkøkning i systemet.

feilaktig installasjon

Hvis du har erstattet eller hadde din servostyring pumpe erstattes, og det er utslipp av en hvinende lyder, så du kan ha vært utsatt for en installasjon gått galt. Jetta PS pumpen ikke prime seg selv; selve installasjonsprosedyren er å fylle den nye pumpen med væske gjennom sugerøret, slå på pumpen for hånd til væsken renner ut trykksiden og deretter installere PS pumpen på braketten. Merkelig, men sant.

Normal Bypass Noise

Nesten alle servopumper - inkludert Jetta-tallet - utnytte en bypassledning og en fjærbelastet ventil for å re-rute over-pressurize væske tilbake i reservoaret. Servostyring væske kan skape en uttalt susing når den passerer gjennom denne omløpsventilen, og kan selv bygge opp nok trykk til å midlertidig føre til at motoren rpm å slippe. Dette spott og rpm fall vil typisk skje når du dreier på rattet svært raskt eller holde den på full lås.

Low Power Steering Fuid

Lave servostyring væske nivåer vil tvinge pumpen til å starte å pumpe luft. Den komprimerte luft går gjennom pumpen blir til millioner av små bobler i væsken på trykksiden av pumpen. Når de boble pop, avgir de små sjokkbølger av lyd som vibrerer servostyring væske pumpe og linjer. Når nok bobler pop i en kort nok tid, vil de føre til at linjen for å avgi en konstant summing, ellers kjent som servostyring sutre.

kavitasjon

Kavitasjon er et fenomen knyttet til den som forårsaker sutre ved lave servostyring væske nivåer, men er faktisk sin motpol. Kavitasjon skjer når så mye trykket bygger seg opp på trykksiden av pumpen som det ikke lenger kan presse fluidet gjennom. Vakuum lommer laget av fordampede (kokt) olje bygge seg opp på baksiden av pumpebladene, og fluidet frembringer en dempet bruset når det strømmer inn for å fylle dem. Kavitasjon kan være et resultat av en feil i systemet, men det kan også oppstå ved bruk utslitt eller feil overføring væske.