Hyundai Starex Specs

Hyundai Starex er en minivan produsert av Hyundai for asiatiske, Oceanic og europeiske markeder. Det fikk positive anmeldelser for sin makt og generell kjøreopplevelse, mens det eneste negative var ren størrelse, noe som utgjør et problem på steder som Indonesia og Malaysia, der trafikkproblemer er svært høy.

Størrelse

Hyundai Starex seter minimum syv personer og maksimum 12 (avhengig av modell). Den "korte" -modellen er 15 fot lang, mens den "lange" modellen er 16 fot lang; begge er marginalt under 6 fot bred, mens høyden er mellom 6 fot og 6 1/2 fot. Akselavstander varierer mellom 9 og 12 fot.

Motor

Avhengig av modell, er Hyundai Starex motor fortrengning mellom 2,3 og 2,6 liter, komprimering i forholdet mellom 8,6 til 1 til 22-til-1. Stemplene på alle modellene er rundt 3 inches i diameter og 4 inches lang.

Den svakeste motoren produserer 103 hestekrefter, mens den kraftigste kan produsere 140 hestekrefter. Begge disse er nådd ved 3800 rpm, selv om det er en modell som achieves130 ved høyere turtall av 5500.

håndtering

Snuradiusen på Hyundai Starex er 18 fot i radius, som en Autoworld anmelder funnet tilstrekkelig. Bremsene foran er skivebremser, mens bakbremsene er trommelbremser, og suspensjonen er en dobbel A-arm på alle modellenes forhjulene. Bakhjulene, men er delt mellom en fem-link spiralfjær og en solid aksel, avhengig av modell.