Hvorfor vil ikke mitt Zen Stone dukke opp på min Mac

Bruke Creative Zen MP3-spiller med riktig operativsystem er avgjørende for både lading og laste opp dine favorittsanger og spillelister til spilleren. Zen Stone er avhengig av USB-tilkoblinger for høyhastighets dataoverføring; men når spilleren ikke er koblet til din Mac, med henvisning til spillerens spesifikasjoner skal gjøre deg i stand til å laste opp musikk ved hjelp av riktig system.

system uforlikelighet

Ifølge Creative, skaperne av Zen Stone, er MP3-spilleren bare kompatibel med Windows XP og nyere Windows-operativsystemer. Spilleren er avhengig av Windows-baserte programmer som Creative Media Lite og Windows Media Player for å synkronisere musikk. Musikk kan også lastes opp ved hjelp av "drag & drop" metoden i Windows Utforsker. Dessverre, vil Zen Stone ikke vises på en Mac, fordi det ikke er formatert til å jobbe med Mac OSX operativsystemer.

maskinvare

Zen Stone er drevet av et internt oppladbart lithium-ion batteri som lades ved hjelp av en datamaskin. I tillegg overføre innhold til og fra spilleren er bare gjort mulig ved hjelp av en datamaskin som har tilstrekkelig maskinvare er nødvendig for å kjøre spilleren. Datamaskinen må ha høyhastighets USB 2.0-porter, minst 128 MB RAM og 40 MB ledig diskplass. Selv om Mac OSX systemet ved hjelp oppfyller disse maskinvarekravene, tilkoblingen fortsatt ikke vil fungere fordi det ikke er et kompatibelt operativsystem.

musikk~~POS=TRUNC

Dessuten bruker den riktig operativsystem og maskinvare, Zen Stone støtter bare følgende lydformater: MP3 (opptil 320 kbps), WMA (opptil 320 kbps), og WMA med Windows Media Digital Rights Management (WMDRM) 9. filer i andre formater er ikke bare uforenlig med mediespilleren, kan de forårsake systemfeil hvis du laster dem ned til enheten.

Tips

Før du kobler Zen Stone til datamaskinen, må du kontrollere at datamaskinen oppfyller minimumskravene til systemet uthevet på manuell eller du vil kjøre inn tilkobling og synkronisering problemer. Koble spilleren til en datamaskin ved hjelp av en USB-hub kan skape problemer, så Creative anbefaler å koble den direkte til datamaskinen. I tillegg kobler eller kobler til kabelen på riktig måte.