Hvorfor vil ikke mitt Orange SIM På?

To trinn er nødvendig for å kunne bruke en mobiltelefon som har blitt "låst" til å jobbe med noen Subscriber Identity Module eller "SIM" -kort på europeisk bære Orange. Du må aktivere en linje av Orange tjeneste på SIM-kortet og sett Orange SIM-kortet inn i telefonen, enten i orden. Hvis telefonen er "låst" til sin opprinnelige transportør, har du ikke aktivert tjenesten på SIM eller har satt inn kortet feil, er du ikke i stand til å ringe på telefonen via Orange nettverk.

Hvorfor Unlocking Matters

Hvis du bruker en telefon du ikke kjøpte fra Orange, må du eller noen andre "låse opp" telefonen før du setter inn en Orange SIM inn i den. Når du setter inn en Orange SIM inn i en telefon som ikke er låst opp, gir enheten du et SIM-lesefeil, som hindrer telefonen fra å kunne få tilgang til Orange nettverk, som senere hindrer tjeneste aktivering.

Riktig SIM innsetting

En annen grunn til SIM aktivering mislykkes på en Orange telefonen er hvis du setter inn SIM-kortet feil vei. For de fleste telefoner, hviler SIM under batteriet, holdt ansiktet ned på baksiden av telefonen ved en metal "bur" som sitter over det. Hvis SIM-kortet ikke er satt ordentlig telefonen ikke lese den, kan ikke koble til Orange nettverk, og du kan ikke fortsette med aktivering.

tjenesten Activation

Sette inn en Orange SIM inn i en oransje eller ulåst telefon alene ikke resulterer i tjenestetilgjengelighet hvis SIM ikke allerede er aktiv. Når du setter inn SIM-kortet inn i telefonen, må du aktivere en linje av service, enten ved å besøke en Orange butikk i person, besøke Orange nettside eller ringe Orange telefonnummeret for landet du ønsker service.

CDMA-telefoner

Det er ikke mulig å bruke alle telefoner på Orange nettverk. Spesielt telefoner som ikke aksepterer SIM-kort - som bruker kodedelte multipler tilgang eller "CDMA" -teknologi og er avhengige av interne programmering og "firmware" - kan ikke benyttes på Orange siden Orate telefoner bruker bare globale systemer for mobil kommunikasjon eller "GSM" -teknologi, som krever bruk av SIM-kort.