Hvorfor trenger Bilhøyttalere Pop?

Hvorfor trenger Bilhøyttalere Pop?


Bilen høyttaleren er en delikat lyd enhet som fysisk distribuerer lyden av musikk og annen underholdning forespørsler i kjøretøyet. Knyttet til bilens radio, er høyttalerne bilen direkte berørt av volumkontrollen til enhver tid. Bil-høyttalere kan "pop", noe som resulterer i en skadet - eller ikke-eksisterende - distribusjon av lyd i bilen.

Bruker Volumkontroll feil

Slå bilstereoen volum for høyt er den vanligste årsaken til bilens høyttalere til pop. Grensen på din bil talerens kan overstige det er ment design, noe som resulterer i høyttaleren til fysisk rive og slitasje.

produksjon Feil

En defekt eller defekte enheten kan bli produsert av produsenter. Uansett om du holder din bilstereo lav, hvis bilen høyttaler ikke ble riktig fremstilt, kan dette føre til at bilen høyttaler til pop selv under den minste av stress.

elektrisk feil

Det elektriske system i et kjøretøy er en delikat innstilling. Å ha for mye elektrisk kraft indusert til en høyttaler ved installasjon kan føre til høyttaleren til overoppheting og slitasje, tvinger høyttaleren til pop.