Hvorfor My iPhone Drain på en time?

Det er en trist sannhet at jo mer du bruker din iPhone, vil jo raskere batteriet mister sin evne til å gi deg en langvarig kostnad. Men hvis du merker at din iPhone er varer bare en time eller så, kan du sjekke flere punkter, for eksempel skjerminnstillinger, som kan hjelpe deg å nyte din iPhone for lengre perioder borte fra laderen.

Hot miljøer

IPhone bruker et litium-ion batteri som er designet for å fungere optimalt ved temperaturer rundt 75 grader Fahrenheit. Selv om du opprett telefonen ved denne temperaturen, vil batteriet til slutt nå et punkt der det kan gi telefonen din med energi for bare en time om gangen. Likevel, hvis du hele tiden utsetter din iPhone for temperaturer over 75 grader, vil batteriet bli dårligere mye raskere. IPhone vil selvsagt generere noe varme ved normal drift, men hvis temperaturen i rommet du er i er for høy, vil denne varmen ikke være i stand til å forsvinne. På kort sikt vil en ekstremt overopphetet batteri gi dårlig ytelse før den returnerer til normal temperatur.

sløsing Innstillinger

Du kan optimalisere mange av din iPhone innstillinger slik at den ikke bruker så mye strøm fra batteriet. For eksempel, hvis du ikke bruker din iPhone Bluetooth-funksjonalitet, kan du forlenge batterilevetiden ganske enkelt ved å slå den av. For å gjøre dette, trykker du på "Innstillinger", "Generelt", "Bluetooth" og bytte den til "Off". Andre innstillinger som du kan slå av Wi-Fi, e-postkonto sjekke, tredjepartsprogrammer og push mail. Din gjenværende strøm estimat oppdaterer en liten stund etter nedleggelse en tjeneste eller innstilling.

Active Screen

Det er mulig at du mister mye makt fordi iPhone-skjermen forblir aktiv selv når du ikke bruker den. For å unngå dette, kan du låse iPhone ved å trykke kjølvannet / søvn-knappen på øvre høyre side av enheten. Dette vil slå skjermen ned, hindrer energi blir kastet bort på en aktiv LCD-skjerm. Et beslektet energisparing praksis at du kan utføre er å redusere lysstyrken. Du kan redusere lysstyrken ved å trykke på "Innstillinger" og deretter "Lysstyrke".

skadet Batteri

Hvis du har utsatt iPhone til en stor mengde vann eller overflødig temperaturer, kan batteriet ha blitt skadet. The iPhone-batteriet inneholder metallelektroder som letter den elektriske strømmen som holder enheten kjører. Disse elektroder kan bli korrodert når de kommer i kontakt med vann. Hvis du har mistanke om vannskader til batteriet, ta det med til en Apple-butikk for inspeksjon. Bytte batteri selv er mulig, men det kan ugyldiggjøre garantien.