Hvorfor My Car Lag en spratt støy når jeg gjør en sving?

Hvorfor My Car Lag en spratt støy når jeg gjør en sving?


Dessverre, hvis du hører dukker i bilen, er det noe galt. Det er ingen rask og enkel diagnose med mindre du vet litt om biler. Hvis du & # 039; re ikke en fett ape, bør du forberede deg på en tur til mekaniker.

sjokk

Sjokk, også kalt struts, kuttet ut all overflødig kjøretøy bevegelse. Hvis de løsne, kan de opprette dukker, banging eller rallende lyder.

Sway Bar Mounts

Noen ganger referert til som bare "barer", disse hindrer bilen i å rulle eller skjev når du slår hjørner. Disse linjene er koblet til opphengsarmene via forbindelsesledd. Når enten baren eller linkene er utslitt, kan popping lyder resultatet.

Drive Aksler

Biler med forhjulsdrift bruke fremre drivaksler med CV, eller konstant hastighet, ledd. Når cv ledd begynner å bære, binde de opp på akselerasjon, spesielt i en sving. Dette er en annen mulig årsak til popping lyder.

tie Rods

Forankringene koble styre til spindelen, og hver av dem er festet til felgen og dekket. Disse tie rod ender har gjenger på den ene siden og et kuleledd i den andre. Hvis kuleleddet slites, vil du høre spratt lyder.

BÆREARM Bushing

Kontroll arm foringer bidrar til å hindre veien vibrasjoner fra å bli overført til din bil rammen. Over tid kan gummi inne i foringen forringes, slik at suspensjon arm å skrangle og lage bumping lyder.

overoppheting

Hvis motoren blir overopphetet på grunn av en kjølevæske lekkasje, vil du definitivt høre spratt lyder.