Hvorfor Is My Sony TV Frozen på et bilde fra i går kveld?

Sony TV-en kan vise stillbilder fra tid til annen. I de fleste tilfeller er det midlertidig; Men måten du ser på TV bestemmer dens alvorlighetsgrad. Lær hvordan du kan reparere eller redusere effekten av bilder som oppholder seg lenger enn deres velkommen.

Freeze Button

Du har kanskje et uhell trykket på Freeze-knappen på fjernkontrollen før du slår av TV-en. Trykk på "Home" -knappen på fjernkontrollen for å deaktivere Freeze. Alternativt kan du trykke på "Frys" for opp til to ganger for å gå tilbake til dagens programmering. Merk at du ikke vil være i stand til å deaktivere en frossen skjermen hvis innstillingene for barnesikringen blir brukt. Lyden vil også deaktiveres når Parental Lock er aktivert og Freeze-knappen.

stasjonære Images

Frosne bildene kan forbli selv etter at du bytter kanaler hvis du så på en kanal som stadig viser sin stasjon logo. Dette skjer fordi TV logo bildene er høy kontrast og stasjonære. Slå av TV-en i noen timer eller slå til en annen stasjon i minst en time for å fjerne bildet.

Plasma TV Betraktninger

Vær oppmerksom på at innbrenning er permanent hvis din Sony er en plasma modell. Sony Garantien dekker ikke skader som skyldes bildelagring. Det er best å ta forebyggende tiltak nå for å redusere risikoen for å vise stillbilder. Begynn med å velge Bred zoom skjermen når du ser på 4: 3 vanlige sendinger. Begrens bruken av Twin View, hvor to kanaler vises på skjermen samtidig. Slå på Orbit Screen Saver innstillingen i Skjerminnstillinger. Orbit flyttes automatisk bildeplasseringen. Juster bildemodus ved å velge Standard eller Pro Mode bildemodus i stedet for Vivid Mode. Sistnevnte øker kontrast og skarphet som akselererer bildelagring.

Generelle betraktninger

Endre hvordan du se på kanaler som kontinuerlig viser stasjon logoer. Den enkleste måten å gjøre dette på er å slå kanalen en gang i timen i reklamepausene. I tillegg, uavhengig av hva slags Sony TV du har, enten LCD flatskjerm, projeksjon eller plasma, reduser styrken og bildeinnstilling nivåer for å bidra til å forhindre eller leksjon virkningene av stillbilder.