Hvorfor gjorde My Creative Zen Micro sluttet å arbeide?

The Creative Zen Micro MP3-spilleren kan oppleve en rekke programvarefeil som hindrer enheten fra å jobbe. Menneskelige feil, som for eksempel ikke å holde batteriet ladet eller bruke Power-knappen på feil måte, kan også føre til at Micro ikke fungerer. Hver type feil har sin egen løsning; du ofte ikke trenger å ha enheten profesjonelt betjent for å få den i gang igjen.

Batteri

The Creative Zen Micro drives av et oppladbart batteri som er lagret på baksiden av musikkspilleren. Når batteriet går tomt for strøm, må du koble spilleren til en datamaskin eller en stikkontakt for å lade batteriet. Den Micro leveres med en USB-kabel for å koble den til en datamaskin. AC adapter for å lade enheten ved hjelp av en stikkontakt selges separat.

Strømbryter Låse

I tillegg til å snu musikkspilleren på og av, har Micro Power-knappen en låsefunksjon som deaktiverer kontrollknappene, hindre tilfeldige tastetrykk under avspilling. For å slå av låsen, flytt "Power" bryteren fra høyre posisjon i midtstilling.

Computer Connection

Når Micro er koblet til en datamaskin, enten det er for å lade enheten eller overføre filer, kan du ikke bruke musikkspilleren. Ordet "låst" vises øverst i venstre hjørne av skjermen når du er koblet til en datamaskin, og en USB-symbolet vises i midten av skjermen. Du kan ikke bruke enheten igjen før du kobler den fra datamaskinen.

Gjenoppbygging Bibliotek

Meldingen "Rebuilding Library" kan vises på skjermen, og hindre deg fra å bruke Creative Zen Microphoto. Dette indikerer et strømbrudd ved overføring av musikk fra datamaskinen til musikkspilleren. Effekttapet skyldes datamaskinen slås av eller USB-ledningen kommer unplugged under overføringen. Meldingen forsvinner og spilleren tilbake til normal stand etter at biblioteket er gjenoppbygd.

firmware Problem

Meldingen "Firmware Problem" indikerer en feil med Micro programvare. Prøv å tilbakestille enheten ved å fjerne batteriet fra baksiden av spilleren, venter fem sekunder og sette inn batteriet. Hvis "Firmware Problem" fortsatt vises når du slår på spilleren igjen, må du oppdatere eller installere fastvaren. Du kan laste ned oppdatert firmware fra Creative nettstedet. Når lastet ned, koble Micro til datamaskinen, dobbeltklikker du på fastvareoppdatering, og følg instruksjonene på skjermen.

Maskinvareproblem

Meldingen "Maskinvareproblem" vises når Micro batteriet dør mens enheten lagrer innstillingene. Tilbakestill spilleren ved å fjerne batteriet, vente fem sekunder og sette inn batteriet. Last ned og installer den nyeste firmware-oppdatering fra Creative dersom meldingen vises på skjermen etter tilbakestillingen.