Hvorfor Fuel Pumper går dårlig?

Hvorfor Fuel Pumper går dårlig?


Mest brukte bileiere er pålagt å erstatte store deler av sine biler, inkludert drivstoffpumpen. Selv om alle deler vil med tiden må byttes, kan en innsats gjøres for å forlenge levetiden til en drivstoffpumpe, og bilen generelt.

Funksjon

Drivstoffpumpen ligger innenfor eller i nærheten av bensintanken, fungerende å presse gassen fra tanken til injektorene. Det er også nødvendig for å skape nok trykk slik at sprøytebrukere er i stand til å levere tilstrekkelige drivstoff til motoren.

Tegn på Failure

Det første tegnet på drivstoff pumpe svikt er overoppheting, selv om motoren stoppe er også et symptom. Motoren kan fungere i en halv time, opphører etter pumpene blir overopphetet, men starter på nytt etter at systemet er avkjølt.

Årsaker til svikt

En pumpe, akkurat som en hvilken som helst konstant kjører maskin, slites ned på grunn av bruk og må byttes som børster, busings, ruller eller tannhjul slutter å fungere skikkelig. Tidlig svikt er ofte forårsaket av forurenset drivstoff. Hvis rust eller sediment går inn i pumpen, kan det føre til at det å jamme og overopphetes.

Forebygging

Av og til vil en pumpe mislykkes på grunn av gjentatt drivstoff sult. Bensinpumpe liv kan utvides ved riktig vedlikehold av bilen, som inkluderer ikke slik at en bil gass tank for å få helt tom, innkjøp høyere oktan bensin og skifte dieselfilter som anbefalt.