Hvorfor er min Samsung Vibrant Slow?

Samsung Vibrant kunne kjøre sakte for et utvalg av grunner, inkludert flere programmer som kjører, tilgjengelig RAM, tilgjengelig minne og Internett-surfing vaner. Disse problemene kan løses ved å installere et program for å bidra til å forbedre datahastigheter, justere innstillingene eller ved å slå av telefonen.

RAM

Samsung Vibrant utstyrt med 16 GB innebygd hovedminne, har også 512 MB RAM. Filer og programmer som brukes ofte lagres i RAM-delen av telefonen, noe som gjør dem lettere å få tilgang til uten å måtte gå tilbake til hovedminnet til å gjøre det. Disse filene og programmene hoper seg opp i enhetens RAM til enheten er slått av, noe som medførte at filene slettes fra RAM, men ikke hovedminnet. Hvis du går lange perioder uten å stenge telefonen ned, kan RAM blir full, noe som kan føre til at telefonen kjører sakte. Slå telefonen ned av og til kan bidra til å holde enheten kjører raskere.

flere applikasjoner

Samsung Vibrant kan kjøre sakte fordi du har flere programmer kjører samtidig. Hvis du hopper fra ett program til et annet, er det mulig du forlater dem åpne uten å vite det. Du kan unngå dette ved å avslutte et program gjennom menyen i stedet for bare å hoppe til et annet program. The Vibrant GPS-programmet kan også føre til at enheten til å kjøre sakte, særlig hvis du lar sine satellitt og mobiltårn tilkoblinger på. Hvis du ikke bruker GPS-programmet, slå den av for å hjelpe telefonens andre funksjoner kjøre jevnere.

Hukommelse

En annen ting som kan føre til Samsung Vibrant kjører sakte er det tilgjengelige minnet. Som du samle data om Vibrant, som bilder, musikk og programmer, hvor mye minne minker. Når du nærmer deg slutten av telefonens minne som er tilgjengelig, kan det begynne å kjøre saktere fordi det er mindre rom for å manøvrere filene til RAM del av telefonens minne. Du kan bidra til å unngå slike situasjoner ved jevne mellomrom sjekker telefonens innhold for uønskede eller ubrukte filer, og deretter slette dem.

betraktninger

Noen programmer, for eksempel Advanced Task Killer, er utformet for å bidra til å identifisere hvilke programmer som kjører på Vibrant, vil stenge dem ned hvis du ikke har tenkt å la dem kjøre, og vil forbedre enhetens driftshastighet. Advanced Task Killer er tilgjengelig fra Android Marketplace og kan lastes ned og installeres direkte på telefonen. Av og slette cookies, cache og historie fra Vibrant nettleser er et nytt skritt du kan ta for å øke telefonens datahastigheter.