Hvorfor en Magnet Erase Kassetter?

Hvorfor en Magnet Erase Kassetter?


Hvis du har et verdsatt samling av opptak på kassett, lønner det seg å forstå hvordan magneter kan påvirke dem. Kassettene ble opprinnelig ble tatt opp av et magnetisk prosess, og de kan også slettet av magnetiske felt. Du har kanskje magneter i din oppholdssteder og ikke være klar over dem. Stereoanlegg bruke magneter og magnetiske felt. Ved å lagre kassettene godt unna magneter, kan du forlenge livet.

magneter

Både permanente magneter og elektro produserer magnetiske felt. En permanent magnet består av jern og andre metaller som er utsatt for en sterk magnet. Jernet i seg selv blir magnetisert og vil forbli slik i mange år. En elektromagnet frembringer et magnetisk felt bare med en elektrisk strøm som går gjennom den.

Magnetic Fields.

Usynlige kraftlinjer kalt magnetiske felt omgir alle magneter. Denne kraften trekker unmagnetized jern mot en magnet. Dens styrke faller av med avstand. Dette betyr at de fleste magneter kan påvirke metall bare noen få inches unna. Lenger enn et par føtter, blir magnetfeltet veldig svak.

Kassett

Magnetisk opptaksbånd består av en polyester (Mylar) film belagt med et fint jern eller kromoksid pulver. Under opptak båndet kommer forbi en finjustert elektromagnet som kalles et opptak hode, koding musikk som mønstre av magnetiske felt på båndet. Disse mønstrene er sett av små permanente magneter, bevare musikk i mange år.

Erasure

Siden musikken er lagret som magnetiske felt på en kassett, kan andre magneter endre eller tørke musikken ut. Opptak plassert for nær en magnet vil miste lydstyrke og tonekvalitet. En mild møte med en magnet kan gjøre musikken lyden litt gjørmete. Når berørt, kan musikken på at båndet ikke gjenopprette.

magnetiske Kilder

Ved lagring kassetter, ønsker du å unngå magnetiske felt der det er mulig. Disse inkluderer strømkabler, forsterkere og høyttalere. En strømledning frembringer et magnetisk felt fra den vekselstrøm (AC) som går gjennom den. En stereoforsterker har transformatorer som gjør magnetfelt. Høyttalere har permanente magneter nær baksiden av høyttalerkabinettet.