Hvorfor Cyber ​​Say Access?

Hvorfor Cyber ​​Say Access?


"Tilgang" feilmeldingen er relatert til en linse feil. Det er en av de vanligste problemene for alle merker og modeller av digitale kameraer, inkludert Sony Cybershot.

Lens Blokkering

Det er mange grunner til at kan vises denne feilen. Det kan være så enkelt som en bit av sand eller skitt blokkerer linsen trekkende mekanisme. Access feilen oppstår også når kameraet er slått på mens objektivet er blokkert og kan ikke forlenges.

Uhell Mens Lens ble utvidet

La aldri Cybershot å gå tom for strøm mens objektivet forlenges. Hvis den gjør det, kan vises Access feilen etter at batteriene skiftes. Et kamera som har falt i gulvet mens objektivet ble utvidet vil også vise meldingen.

Fikse det hjemme

Prøv å fjerne batteriene, venter noen minutter og deretter plassere nye batterier i kameraet. Hvis det ikke fungerer, hold nede "Function" eller "OK" -knappen som kameraet er slått på.

Andre Mulige løsninger

Som et forebyggende tiltak, alltid holde kameraveske ren, da skitt og støv kan samle seg i den. Selv om dette problemet vanligvis ikke dekkes av garantien, vil de fleste kameraer med Access melding må repareres.