Hvorfor 1988 Oldsmobile Battery alltid gå døde?

Hvorfor 1988 Oldsmobile Battery alltid gå døde?


Årsakene til batterifeil på din 1988 Oldsmobile er de samme som for svikt på andre biler og lastebiler. Dagens lave vedlikeholds batterier gir vanligvis lang og tro tjeneste, men grunnleggende vedlikehold praksis vil bidra til batteriet oppnå lengst mulig levetid. Enkle eksempler på batterivedlikehold for 1988 Oldsmobile inkluderer å holde batteriet rent og sikre deg ta noen lengre turer for å gi din dynamo tid til å lade batteriet.

batteri~~POS=TRUNC Tegner

Biler har mange elektriske tilbehør som trekker strøm selv når tenningen er slått av. Komponenter som trekker kontinuerlig strøm er klokker, stereoanlegg, fjern døråpning systemer, alarmer og elektronisk kontrollmodul. Din 1988 Oldsmobile ble konstruert slik at disse komponentene ikke ville kjøre batteriet ned over korte perioder av gangen. Problemer utvikle seg når elektriske komponenter utvikle et innvendig kort, eller ha en ledning går til jord som forårsaker overdreven kraft for å bli trukket ut batteriet. General Motors 'spesifikasjon for akseptabel batteri uavgjort er 30 mA (0,030 amp).

Korroderte kabelender

Korroderte batterikabelendene er en toveis gate til katastrofe for batteriet på 1988 Oldsmobile. Korroderte kabelendene hemme evnen til dynamoen å lade batteriet etter at bilen er startet. Korrodert kabelender redusere mengden strøm som er tilgjengelig for å kjøre start når tenningsbryteren betjenes. Hvis kabelendene er sterkt korrodert, over tid batteriet vil dø. Batterier bør kontrolleres regelmessig for korrosjon. Ett sted du finner skjulte korrosjon er innenfor kabels under plast batterikabelisolasjonen.

defekte Cells

Tolv Volt bilbatterier er laget av seks individuelle celler som skaper 2,1 volt elektrisitet. Hver celle inneholder ledeplater som er dekket med en elektrolyttoppløsning bestående av vann og syre. For celler for å fungere korrekt, må elektrolyttløsningen opprettholdes på korrekt nivå og på riktig vann-til-syre-forhold. Hvis batteriet på Oldsmobile bare har en defekt celle, blir den effektive strøm av batteriet reduseres til omtrent 10 volt. Regelmessig vedlikehold av batteriet må påse celle elektrolyttnivåer opprettholdes og sjekker for batterilekkasje.

korte turer

Mange bruker bilen sin for korte turer rundt i byen for å løpe ærend eller for å gjøre det kort kjøretur til jobb i morgen. På sommeren turer kan du bruke klimaanlegg; om vinteren kan du bruke varmeren og bakrute defroster. Turer under åtte miles er ikke tilstrekkelig til å lade batteriet etter startsyklus. Hvis du kjører din Oldsmobile bare for korte turer over en hel måned, kan batteriet gå inn i en tilstand av utslipp og til slutt bli katastrofalt skadet.

defekt Dynamo

Hvis dynamoen ikke produserer tilstrekkelig spenning og strømstyrke for å lade opp batteriet, vil batteriet raskt gå døde. Dynamoer trenger for å produsere mellom 14,0 til 14,6 volt for å lade batteriet og kjøre andre tilbehør. Standard dynamo ampere utgang spesifikasjoner for en 1988 Oldsmobile er 105 ampere eller mer, avhengig av hvordan bilen er utstyrt. Se alltid opp de nøyaktige utgangs spesifikasjonene for bilen før fordømte dynamo.