Hvordan Wire tåkelys på en GMC Sierra

Tåkelys er gule for å unngå blending. De bør ikke forveksles med kjørelys, som er svært lyse og redusere visjon når du er på i en tilstand med tåke. Tåkelys skal monteres så lavt som mulig. Mange år GMC Sierras ha pre-eksisterende hull boret for kjøring eller tåke lys som tilbehør. Hvis ikke, bør et sted finnes med enkel montering og i en ønskelig lav plassering i tankene. Ved kjøp av tåkelys, få et produkt som kommer med en innebygd sikring, et relé og en bryter, som alle er nødvendig under installasjonen. Hvis en eller annen grunn trenger din ikke kommer med settet, kjøpe andre deler samtidig.

Bruksanvisning

1 Installer tåkelys på ønsket sted med bestemmelsene i settet. Installer et stykke 10-gauge med en gul rumpe-kontakt til den svarte jordledningen på tåkelys og feste den til en god jord på rammen med de gule oval kontakter.

2 Koble den negative polen på batteriet. Fest stafett i en enkel tilgang beliggenhet så nær som mulig til sikring og relé senter på førersiden fenderwell. Fest et stykke av 10-gauge fra batteriet hovedinngangen ledning på sikringen og stafett sentrum til 30-amp i sikring og fra sikringen til tåkelys releet B + terminal ved hjelp av en gul oval i sikringsskapet og en gul kvinnelig blad på stafetten.

3 Fest en annen del av 10-gauge fra stafetten til tåkelysene ved hjelp av en gul kvinnelig blad på stafetten og t-ing både tåkelys i en gul rumpe-kontakt. Fest en 16-gauge med en blå kvinnelig blad til bakken siden av releet og til en god bakken ved hjelp av den blå oval kontakten.

4 Fest en 16-gauge fra den siste terminal på releet gjennom brannmuren til bryteren ved hjelp av den blå kvinnelige knivene. Finn en rett blad terminal på førersiden sikringsblokk som har makt bare når lysene er på. Bruk voltmeter for å sjekke om makten. Selen fra frontlys bryteren kan også brukes. Når en terminal eller wire er funnet som har makt bare når lysene er på, feste en 16-gauge derfra til bryteren. Koble til batteriet negative terminalen. Nå tåkelysene vil bare slå på når hovedlysene er på. De kan slås på eller av, så lenge hovedlysene er på. Når lysene er av, så er tåkelysene.