Hvordan Wire i en ekstern strømadapter i en 2005 Ford F 150

Din 2005 Ford F-150 er en del av den bestselgende full størrelse lastebil linje av all tid. Det er flere Ford F-serie lastebiler på veien i dag enn Dodge og Chevy lastebiler kombinert. 2005 F-150 hadde den høyeste tauing og nyttelast i 1/2-tonns klassen. De fleste modellene kom utstyrt med en 12-volts strømadapter foran og bak. Men på denne dagen i bærbar "alt", kan dette ikke være nok. Du må kanskje ha flere alternativer, eller du kan trenge en adapter ikke er festet til dashbordet. Hvis ja, koble en ekstern adapter selv.

Bruksanvisning

1 At ledningene til den eksterne strømadapteren fra ønsket montering eller lagringssted til sentralen. Finn sentralen under dashbordet på førersiden.

2 Strip begge ledningene fra adapteren 1/4 tomme fra sin ende med wire strippere. Ta tak i ledningen med strippere og trekk ledningen ut av strippere for å fjerne plastbelegg. Tvinn endene av begge ledningene.

3 Koble sikringsholderen til den positive ledningen med baken skjøte. Sett den ene enden av sikringsholderen, og den positive ledning inn i motsatte ender av buttskjøten og klemmes fast skjøten. Napp begge ledningene lett for å sikre en sikker tilkobling.

4 Sett den andre leder av sikringsholderen inn i den gule spade kontakten og krympe den fast med krympeverktøy. Tug på ledningen for å sikre en positiv crimp. Gjenta denne prosessen med det negative, eller jordledning og ringen terminal.

5 Finn et punkt som gir en god bakken du kan nå med drill og børste den ren med maling. Sett skruen inn i ringen terminalen og bore den inn i metallplater i maling fritt sted. Pensle dette stedet med rust-forebyggende maling. Hvis det allerede er en jordledning nær nok til å nå og jordet ved hjelp av en skrue, fjerne og fest den med drill etter å sette skruen gjennom ringen terminalen. Rammen er det beste stedet for å bruke for bakken, men er vanskelig å nå fra innsiden av kupeen. En klar seksjon av skottet fungerer fint.

6 Plugg spade kontakten inn i en ledig flekk på sikringsblokken merket "Batt." Sett inn riktig sikring for enhetene som trenger strøm. Hvis strømtilførselen ikke noe større enn en telefon og mediaspiller, bør brannrøret ikke være mer enn 10 til 15 ampere. Større strømstyrke eller et økt antall enheter krever en større sikring.

Hint

  • Sjekk enhetene planlagt for bruk med strømadapteren for å se hva deres kraftbehov er. Finn denne informasjonen på enhetenes hjemmeladere og i eiers manualer. Legg opp de gjeldende kravene i alle enheter som brukes på samme tid for å komme opp med sikring nødvendig. Legg fem til ti prosent ekstra for overspennings krav. Tre enheter som sammen bruker 10 ampere bør ha en 15-amp sikring beskytte dem.
  • Sett sikringsholderen så nær kilden til makt som mulig for å unngå skader på ledninger, batteriet og enhetene drevet av den eksterne strømadapteren.