Hvordan Wire har en 12 tommers høyttaler til en 2-kanals hjemmekinomottaker?

Hvordan Wire har en 12 tommers høyttaler til en 2-kanals hjemmekinomottaker?


Tolv-tommers høyttalere gir uhyre lydnivåer i de fleste hjemmemiljøer. Kjører en 12-tommers høyttaler med en to-kanals mottaker skaper et utgangspunkt for et hjemmestereoanlegg. Jobben er relativt enkelt, ved hjelp av typiske stereo installasjon materialer og verktøy.

Bruksanvisning

1 Finn høyttalerterminaler på baksiden av to-kanals mottaker. Finn tilsvarende høyttalerterminalene på baksiden av 12-tommers høyttaler.

2 Skjær en lengde på ledningen tilstrekkelig til å nå fra mottakeren til høyttaleren, ved hjelp av wire cutters. Strip 1/2 tomme av isolasjon fra den ytre delen av høyttalerledningen. Twist noen løse ledninger sammen, slik at to ledere per høyttaler.

3 Trykk ned høytalerledningen terminalene på baksiden av mottakeren. Sett høytalerledningen, og slipp terminalen. Gjør dette for positive og negative ledere for begge stereokanalene.

4 Kjør høyttalerledningen hver 12-tommers høyttaler. Trykk ned den svarte og røde høyttalerterminaler. Sett den positive ledningen inn i den røde (positive) terminalen, og sett den negative ledningen i den sorte (negativ) terminal. Slipp terminal klipp for å feste ledningen. Legg merke til at de positive og negative ledningene på høyttaleren må samsvare med samme fargekoding på forsterkeren for å hindre tap av bass.

Hint

  • Bruk en tykkere sporvidde wire for lengre høyttaler går.
  • Ikke gjør høyttalerledningsforbindelser mens systemet er på. Du kan skade forsterkeren eller høyttalerne.