Hvordan Wire ettermarkedet Tåkelys

Hvordan Wire ettermarkedet Tåkelys


Mange moderne biler er utstyrt med tåkelys. Dette er for en god grunn. De fungerer godt på å legge mer lys under vanskelige lysforhold som tåke og regn. Hvis bilen ikke er utstyrt med et sett, de er heldigvis veldig lett å legge på som en ettermarkedet alternativ.

Bruksanvisning

1 Mount tåkelys til fronten av bilen på et sted som ikke forstyrrer hette, signaler eller frontlys. Pass på å ikke montere dem på et sted hvor de kan bli skadet ved veien rusk.

2 Kjør sele som følger med tåkelysene fra tåkelysene i motorrommet. Koble de riktige forbindelser til batteri, for å sikre et jordingspunkt på et metallpanel kjøretøy og til et tilbehør stilling drevet wire. Koble den siste sett av ledningene inn i kupeen for å gå til tåkelys bryteren. De aktuelle ledninger og deres forbindelser vil bli identifisert med den medfølgende kit er skjematisk.

3 Finn en egnet plassering for tåke lysbryter, og montere den på en sikker måte. Koble ledningene fra tåkelys sele til bryteren.

4 Zip-tie alle ledningene ordentlig, og sikre tåkelys selen slik at det ikke forstyrrer med bevegelige motordeler. Kontroller at en sikring er i selen. Tåkelysene skal installeres på dette punktet.

Hint

  • Pass på at tåkelysene er justert nedover for å holde dem fra å blende møtende trafikk.
  • Du får hva du betaler for når du kjøper tåkelys. Jo mer du betaler, jo bedre og mer pålitelig de vil være.
  • Pass på at du ikke skader eller nick noen ledninger som dette kan føre til brann. Hvis den medfølgende sikringen går, sjekk alle ledninger. Ikke installer en større sikring.
  • Sjekk lokale lover før installasjon. Ettermarkedet tåkelys kan være ulovlig i enkelte kommuner.