Hvordan Wire et hjemmelydsystem

Kabling hjemmestereosystem er ingen enkel sak. Det er enklere å planlegge ledningene for et hjem som ennå ikke er bygget. Men hvis huset er allerede eksisterer, kan det være strukturelle problemer som du kan være uvitende. Å ha en effektiv kabling system kan holde hjemmet lydsystem i stil for en lang tid.

Bruksanvisning

1 Kontroller at huset har allerede VVS, elektro, AC ledninger og HVAC-systemer installert før du begynner å wire for lydutstyr.

2 Bestem deg for en kabling konfigurasjon. Du kan velge å koble alt utstyret sammen i samme rom, eller bruke ledningene til koblingen utstyr fra ett rom til et annet.

3 Bestem hvor ledningene skal kobles til, enten det er direkte til høyttalerne eller til en annen kilde.

4 Forbered høyttalerne for riktig kabling. Sørg for at de er tilpasset den luftfuktigheten i miljøet, og at de er dekket i ryggen med en lett klut.

5 Installer veggmonterte knekter som kobles til den lokale kilden. Det er best å bruke bananplugger eller bindende innlegg.

6 Kjør høyttalerkablene til volumkontroll, deretter til bryteren (om det er manuell eller automatisk) og til slutt til høyttalerne.

Hint

  • Vurder å bruke ledning som er ment for i-vegg bruk, så hjelper det med større støy toleranse. Støy er også sterkt redusert når par wire er tvunnet sammen.
  • Tenk ledningsnett for utstyr som du ikke har ennå, men kanskje forventer trenger i fremtiden, slik som et utendørs gate kontroll, ekstra telefonuttak eller et sikkerhetssystem.
  • Vær oppmerksom på at en hjemmestereoanlegg er bare en av mange forskjellige elektriske systemer i huset. Tenk over hvordan ledningsnett for lydanlegget kan innpasses av andre systemer, for eksempel sikkerhets eller kommunikasjonssystemer.
  • For mer informasjon om historien til hjemmet ledningsnett systemer, i tillegg til omfattende instruksjoner, gå til HOMETECH Solutions (se Ressurser nedenfor).
  • For den beste kabling konfigurasjon, anbefales det å holde alle hjem lydutstyr i samme rom. Ellers kompromiss du på ledninger fleksibilitet.
  • Basslyden vil bli svekket hvis polariteten fra høyttaler til amp ikke opprettholdes.
  • Hvis du er kabling en hjemmestereoanlegg selv, ikke nøl med å få hjelp. Ruting og trekking av ledninger krever koordinering som kan være for vanskelig for mange mennesker å gjøre av seg selv.