Hvordan Wire en Trailer Battery Isolator

Mange tilhengere er utstyrt med batterier, både for drift av 12-volts belysning og utgangskretser og for drift av en utbryterbremsesystem. Disse batteriene er ladet via en svart 10-gauge gjennom terminal fire av en runde sju-pin stikk. I installasjoner hvor denne forbindelsen er gjort direkte fra den positive polen på slep bilens batteri, finnes det en mulighet for bruk av kretser i tilhengeren til å trekke ned bilbatteriet. Til slutt bilbatteriet kan ikke være i stand til å starte motoren. For å hindre at dette skjer et batteri isolator må være installert.

Bruksanvisning

1 Rute en 10-gauge eller mer kabel fra den positive pol av slepe kjøretøyets batteri til plasseringen av de to tunge stenderne på isolatoren. Observer instruksjonene i bruksanvisningen; studs skal merkes.

2 Fest kabelen til riktig stud som oppgitt i instruksjonene. Vanligvis kabelen skal kuttes nær bolt med wire cutters, en 1/4-tommers av isolasjon trimmet bort med wire strippere og en eyelet terminal festet med en krympetang. Ringen terminalen er så gled over isolator stud og holdes på plass av en låseskive og mutter strammes ned med en skiftenøkkel.

3 Fest en 10-gauge eller større kabel til den andre av de to tunge pigger på isolatoren følge instruksjonene ovenfor eller i isolatoren installasjonsveiledningen. Før ledningen til plasseringen av runden sjupinners stikk i tilknytning til slep pakken, ved hjelp av zip bånd omtrent hvert tiende inches å sikre det der det ikke vil være utsatt for skader.

4 Bruk en skrutrekker til å fjerne feste holder stikk saken på plass, trekker saken bort fra det indre terminal hub og slip ledningen fra isolatoren inn i det lille hullet sammen med forhåndsdefinert ledninger. Bruk skrutrekker til å løsne festeskruen i terminal fire, fjern eventuelle allerede eksisterende ledning, installerer ledningen fra isolator og skru ned festeskruen. Sett på saken.

5 Følg hatt kontakt wire som har blitt fjernet fra terminal fire til sin 12-volts strømkilden, deretter avslutte tråden ved strømkilden slik at ingen live wire er igjen løs.

Hint

  • En frakoblingsenhet er ikke en isolator. En frakoblingsenhet er en enkel cutoff breaker, vanligvis aktiveres manuelt ved å vri en riflet stud; det vil ikke tjene flere funksjoner av en isolator. En isolator prioriterer lading av slepet bilens batteri når motoren er i gang, isolerer trailer batteriet når motoren er slått av og sørger for at batteriene kan ikke utjevne.