Hvordan Wire en S-kabel

Hvordan Wire en S-kabel


S-video, en forkortelse for atskilt video, er bedre enn den konvensjonelle "gul kabel" kompositt for et par grunner. Skille lysstyrke og fargekomponentene i et videosignal, S-video-kabler gir overlegen skarphet og fargegjengivelse enn kompositt, som plasserer alle videodata på en kabel. Kabling disse kontaktene når du gjør en tilpasset S-videokabel krever litt lodding ferdigheter, og riktig kabling.

Bruksanvisning

1 Kutt S-video føre kabelen til ønsket lengde, ved hjelp av wire cutters. Skru av S-video ytre skall. Skyv den ned kabelen, midlertidig ute av veien.

2 Strip tilbake to inches av den ytre jakke med wire strippere. Vær forsiktig for å unngå nicking eller kutte de enkelte ledninger inne i hoved jakken.

3 Strip en tomme fra de to positive ledere, omgitt av en rød og hvit jakke.

4 Tvinn jordledninger tilsvarer de positive ledere inne i kabelen.

5 Snu ryggen av kontakten mot deg. Identifisere pinnene som luminans bakken, luminans, krominans, og krominans bakken, klokken fra venstre til høyre.

6 Separat og lodde de to jordledninger til sine respektive pin posisjoner. Trykk på oppvarmet jern og loddetinn til pin, til en liten perle renner over ledningen og pinners kontakt. Gjenta for de to positive ledere som svarer til de jordledninger. Det spiller ingen rolle hvilken farge ledning er loddet til hver terminal, så lenge som de stemmer overens ved den andre enden.

7 Skyv kontakten skallet sikkerhetskopiere kabelen. Skru den til loddet kontakten.

Hint

  • Bruk en "tredje hånd verktøy" for å holde ledningen og kontakten mens du lodde. Dette er tabletop enheter som bruker små klemmer til å holde komponentene i en lodde jobb på plass.