Hvordan Wire en Prowler Camper

Hvordan Wire en Prowler Camper


Kabling en Prowler camper konvensjonelt krever at to forskjellige systemer installeres; et 12-volts system og en 120-volts system. Den 12-volts system tillater begrenset bruk av Prowler da slo leir eksternt, noen ganger kalt boondocking, der det ikke er tilgang til en 120-volt rutenett. Den 120-volt systemet tillater full bruk av alle vanlig husholdning utstyr som byssehvitevarer, klimaanlegg og TV-baserte underholdningssentre. Betydelig planlegging er nødvendig for å sikre at prosjektet er godt organisert og fungerer som brukeren ønsker.

Bruksanvisning

1 Liste alt du ønsker fra 12-volts system i Prowler campingvogn. Aftermarket utstyr tilgjengelig inkluderer 12-volts kjøleskap, varmeovner som bruker 12-volts luft movers mens du brenner propan gass, on-demand vannpumper og datastyrte knekt at selv-nivå bobilen. All innvendig belysning bør settes opp til å kjøre på 12 volt, og du bør gi noen stikkontakter.

2 Få tak i en 12-volts sikring bord for å beskytte hver krets du har planer om å installere. Skaff en dyp syklus batteri stort nok til å gi for alle dine anslåtte behov over en lengre periode fjern camping, som kan faktisk krever en bank av batterier skal installeres. Vurdere å montere en strøm inverter, en enhet som forvandler 12 volt til 120 volt så husholdningsapparater som kaffetraktere kan brukes når du ikke er koblet til et rutenett.

3 Sikre de utvendige 12-volts bestemmelser er tilstrekkelig til lovgivning. Forskning hvor mange sidemarkeringslysene er mandat for lengden på Prowler campingvogn, og planlegge din ledninger til også tilbudssiden lys, bremselys, blinklys og en tag-lys. Disse kretsene må også være beskyttet av sikringer.

4 Liste alt du ønsker fra 120 volt system i Prowler campingvogn. Stikkontakten kretsen må bruke jordfeilbryter i potensielt våte områder som bysse og bad. Du må legge i kretser for matlaging, oppvarming og kjøling, underholdningsutstyr og en omformer lader som automatisk lader 12-volts batteri eller bank av batterier når du er koblet til et rutenett. En landstrøm ledning dimensjonert for å passe din maksimale spådd amp bruk, enten 30 ampere eller 50 ampere, og en bryterpanel er også nødvendigheter.

5 Avgjøre om en generator vil være et nyttig tilbehør, og i så fall koble en sele å både starte det og få tilgang til sin makt. Finn ut om din plassering og opphold lengder er sannsynlig å gjøre installasjonen av et solcellepanel praktisk, slik at 12-volts batteri eller bank av batterier kan lades fra sollys.