Hvordan Wire en Pioneer DEH-P5800MP til høyttalerePioneer DEH-P5800MP bilstereo tilbyr tre forskjellige måter du kan koble høyttalerne, avhengig av de andre komponentene i bilens lydsystem. Du kan koble P5800MP direkte til det fremre og bakre høyttalere og la disse høyttalerne gir både diskant-range lyd og sub-woofer range lyd. Du kan koble høyttalerne til forsterkeren og kjøre lyden ut fra Pioneer dekk til forsterkerne, eller du kan koble fronthøyttalerne til Pioneer og de bakre kanalene til subwoofere drevet direkte fra hovedenheten.

Bruksanvisning

Ingen Amp

1 Koble den negative batterikabelen på kjøretøyet.

2 Finn den fremre og bakre høyttalerledninger for bilens lydsystem. Kutt ledningene fra en hvilken som helst sele som var festet til et gammelt system. Kle den siste halv tomme av isolasjon fra ledninger.

3 Finn ledningene fra DEH-P5800MP. Kle den siste halv tomme av isolasjon fra ledninger. Koble alle strømledningene i henhold til de manuelle spesifikasjoner.

4 Skyv en to-tommers delen av varmekrympeslange over høytalerledningen. Vri bart metall av trådene sammen for å lage en forbindelse. Trykk på loddebolt til metallet før det er varmt. Trykk på lodde til metallet før en dråpe smelter av. Fjern både loddetinn og jern.

5 Skyv varmekrympeslange over forbindelsen, og deretter varme den med pistolen inntil den krymper rundt ledningen.

6 Koble venstre-front positiv høyttalerledningen til den hvite ledningen fra DEH-P5800MP. Koble venstre-front negative ledningen på bilen til den hvite-sorte ledningen. Høyre-front positive går til grå og høyre-front negative går til grå-svart.

7 Koble enten de bakre høyttalerne eller subwoofere. Husk at du må justere innstillingene for DEH-P5800MP å drive enten ubåter eller de bakre kanalene. Venstre bak positive går til grønt og negativ går til grønn-svart. Høyre-bak positive går til fiolett og negativ går til fiolett-svart. Hvis du kobler ubåter, vil lyden være mono, så høyre-venstre-orientering spiller ingen rolle.

med Amp

8 Koble den negative batterikabelen på kjøretøyet. Koble alle strømkablene per produsentens spesifikasjoner.

9 Sett den blå-hvite ledningen inn i systemet kontroll terminalen på drevet forsterker (e) i bilen.

10 Koble sub-woofer forsterker til de vidt venstre RCA-kontakter på baksiden av DEH-P5800MP bruker RCA-kabler. Plugg front-høyttaler amp inn i RCA-kontakter til høyre for under knekt.

11 Plugg bak-høyttaler amp til 15 centimeter kontakten på øverste høyre del av hovedenheten, ved hjelp av adapter for det formålet å tilpasse den til RCA-tilkobling.

Hint

  • Du kan forsterke noen eller alle høyttalerne hvis du vil; ett alternativ er å bare kjøre ubåter gjennom forsterkere og drive strømnettet fra hovedenheten.