Hvordan Wire en MF240

Den Edifier, Tick Tock, Multimedia høyttalersystem, modellnummer MF240, kan kobles til å akseptere en ekstra lydinngang fra en 3,5 mm stereokilde. I tillegg kan denne Tick Tock klokkeradio aksepterer både MP3 og WMA-filer som er lagret på en USB-stasjon eller en sikker digital minnekort. Tilkoblinger på baksiden av MF240 tillate alle disse inngangene, slik at fronten av enheten for en stor, digital klokke display og to 3,5 watts høyttalere.

Bruksanvisning

1 Koble strømledningen til en stikkontakt og kople den andre enden av ledningen inn i porten i midten av bakpanelet.

2 Wire den medfølgende 3,5 mm kabelen til porten i bunnen midt bak panelet og koble den andre enden til hodetelefonkontakten på en lydkilde for eksempel en MP3-spiller. Alternativt kan du bruke en adapter for å koble til andre typer lydkilde. En 3,5 mm til RCA adapter vil tillate deg å koble RCA-innganger til din MF240 eller en 3,5 mm til 1/4 tommers adapter lar deg bruke den større hodetelefonutgangen fra en lydenhet.

3 Koble til en USB kjøre opp til 16 GB i størrelse til USB-porten på baksiden av MF240. Filer i MP3 eller WMA-format vil bli anerkjent og spilles av Tick Tock klokkeradio. Du kan også sette inn et SD-kort i SD-kortsporet på baksiden av enheten, igjen, med enten MP3 eller WMA-filer.