Hvordan Wire en Ford Focus for Trailer Lights

Hvordan Wire en Ford Focus for Trailer Lights


Ford Focus kan utstyres med en klasse jeg mottaker stikk som kan slepe en tilhenger som veier opp til 2000 lbs. For å operere trygt en trailer, må du installere et ledningsnett som kobler slepet bilens bremse- og baklys til tilhengeren. Ford Focus er utstyrt med plast elektriske kontakter bak hvert baklys, som må skilles for å sette inn en trailer ledningsnett kontakten mellom dem.

Bruksanvisning

Fjerne Baklykter

1 Løsne og trekk tilbake tepper på baksiden av stammen bak baklysene.

2 Fjern plastWingNuts som fester baklys til bilens kroppen.

3 Separer baklysene fra bilens kroppen, men ikke koble ledningene.

Installere Connector

4 Undersøke ledningsnettet på hver baklys. Det vil være en plast-kontakt på hver side som må skilles for å sette ledningsnettet kontakten.

5 Træ trailer ledningskontakter gjennom hull i kroppen bak hvert baklys. Følg instruksjonene som følger med kontakten for å bestemme hvilken kontakt hører til i hvilken side av bilen.

6 Sett ledningskontakter i bilens ledningsnett.

Installere baklysene

7 Skyv baklysene på plass mot kroppen og sett plastWingNuts som fester dem. Vær forsiktig med å knuse ledningene.

8 Route tilhengeren ledningsnett under teppet i bagasjerommet, slik at tilhengeren kontakten kan strekke seg ut mellom koffertlokket og støtfanger når du er i bruk, og være gjemt i bagasjerommet når den ikke er i bruk.

9 Flytt stammen teppe over baklys boliger.

Hint

  • Plasser ledningene slik at tilhengeren kontakten er ikke stram når den er koblet til en trailer. Når bilen svinger, vil det trenge litt ekstra lengde i ledningene for å unngå å sette stress på ledningene.
  • Vær forsiktig når du ønsker å reise til ledninger for å unngå skarpe hjørner på bilens kroppen, noe som kan skjære gjennom isolasjonen.