Hvordan Wire en Auto tilbehør Relay

Hvordan Wire en Auto tilbehør Relay


Et relé er noe mer enn en ekstern og på bryteren. Ved design, er det ment å tillate aktivering fra flere kilder. Samtidig foretar et relé høy strømstyrke, noe som kan være farlig hvis ligger i det indre av et kjøretøy, slik at releene er plassert under panseret. De på og utenfor brytere i interiøret i bilen er ikke laget for å bære noen betydelig mengde strømstyrken.

Bruksanvisning

1 Inspiser stafetten som skal installeres. Legg merke til at det er fire ben på stafetten og et koblingsskjema stemplet inn i toppen eller siden av releet. To av benene anvendes som kraft for å aktivere og en grunn til å tillate aktivering. Ett av de to øvrige ben utnyttes til å ta imot strøm til releet og den andre ben leverer strøm til tilbehøret når den er aktivert.

2 Installer strømledningen fra den interne bryteren til beinet brukes til å aktivere releet. Skrelle isolasjonen av enden av ledningen. Installere en kvinnelig terminal over enden av ledningen og klemme den sammen med den crimper verktøyet. Alle fire ledningene skal festes på samme måte.

3 Plugg denne ledningen fra innsiden bryteren til strøm-betjeningsterminal på stafetten. Hvis man har installert inne bryteren og det er ikke en fabrikk bryter, er alt som er nødvendig for bare å kjøre en ledning fra innsiden sikringsboksen til en av de ben på bryteren. Kontroller at sikringen brukes har strøm når tenningen er på.

4 Fest ledningen på samme måte. Den andre ledningen fra bryteren er den som går til releet strømsiden som beskrevet.

5 Koble en ledning fra stafetten bakke beinet til en god bakken og den andre enden på denne etappen på stafetten med en annen kvinnelig blad slutten. Koble en ledning fra en av de to gjenværende ben på stafetten til den røde ledningen på tilbehøret i bruk. Bruk en rørformet baken kan du koble de to ledningene sammen.

6 Crimp begge ender av buttende kontakt for å låse ledningene inne i kontakten. Releet enden av ledningen anvender en hunn-kontakt blad. Fest den siste ledningen til batteriets positive terminal og kjøre den til den siste etappen på stafetten. Installer den med en annen kvinnelig blad terminal.

Hint

  • Når den interne bryteren er slått på, går strøm fra bryteren gjennom reléet til jord bevirker at releet for å aktiv ved å lukke bryteren på de resterende to ben. Dette gjør at strøm fra batteriet til å passere gjennom stafetten til tilbehøret. Når bryteren er slått av, avbrudd av makt fører til stafetten for å slå bryteren av, kutte strøm til tilbehøret.
  • Hvis du har problemer med å tyde diagrammet for å isolere de ulike bena, bruker de to startkabler for å finne påvirknings ben. Fest en jumper wire enden til en god bakken og feste den andre enden til en av bena. Fest andre jumper wire til batteriets plusspol. Sondere de resterende ben på stafetten ved å berøre beinet med denne ledningen. Det vil ikke skade relé eller eventuelle gnister. Når releet har et hørbart "klikk" når benet er undersøkt, merke disse to ben som "påvirknings bena." Hold deg i bevegelse jordingsledningen til en annen etappe og undersøke de gjenværende ben før dette er oppnådd. Rekkefølgen i hvilken de to øvrige ben er brukt, er ikke viktig.