Hvordan Wire en 12-Volt RV Kjøleskap

Hvordan Wire en 12-Volt RV Kjøleskap


Å ha en RV er en spennende og morsom måte å reise på. Du får se landet mens bringe alle bekvemmeligheter av hjem med deg. Mange RVs er utstyrt med dusj, komfyrer og kjøleskap. Noen har en mini garasje til å bære en motorsykkel eller golf cart. Hvis du har skjedd å ikke velge for kjøkkenet pakken når du kjøpte RV, må du installere alle apparater selv. Heldigvis er det ikke så vanskelig å gjøre. For et kjøleskap, er det bare et spørsmål om to ledninger trenger å bli hektet opp og noen sikring til RV for å hindre den fra å bevege seg.

Bruksanvisning

Installere RV Kjøleskap

1 Finn eksisterende kjøleskap ledningsnett der RV kjøleskapet er ment å bli montert. Hvis det er en reservedeler, kjøre én rød 12-gauge fra RV distribusjonspanel til plasseringen av installasjonen.

2 Hvis ledningene er på plass, sørge for at strømmen er slått av ved å teste med 12v spenning tester. Hvis ikke, må du finne det aktuelle sikringen i distribusjonspanelet og fjerne det. Retest inntil det ikke er strøm.

3 Bruke wire strippere, strippe tilbake en kvart tomme av isolasjon på alle trådender å eksponere kobber strandet ledningen innenfor. Vri ledningen tett for å hindre den fra å skille. Du bør ha tre strippet trådendene: to ledninger på kjøleskapet - en svart ledning og en rød tråd, pluss en rød ledning som kommer fra distribusjonspanelet.

4 Sett krympe utstyrt, isolert ring terminal over enden av den sorte ledningen og klemme, ved hjelp av krympedelen av multi-verktøyet.

5 Sett i de røde ledninger inn i hver ende av varmekrympe utstyrt Isolerte buttskjøt-kontakt og klemme, ved hjelp av krympedelen av multi-verktøyet.

6 Å sikre at det ikke er brennbart materiale innenfor seks inches, bruke varmepistol for å krympe det varmekrympematerialet rundt ledningen, tettende forbindelse mot forurensning og fuktighet.

7 Finn en solid metall del av RV struktur. Plasser den sorte ledningen med krympe utstyrt, isolert ring terminal på stedet, og ved hjelp av skruen pistol, installere halv tomme selvborende og selvgjengende jording skruen gjennom det og inn i metall struktur. Dette tilveiebringer kjøleskapet et bakken.

Gjør Connection på Panel

8 Finn en åpen sikringsholderen på distribusjonspanelet.

9 Fest den røde ledningen fra kjøleskapet til den åpne sikringsholderen ledning mottaket. Avhengig av modell av sikringsholderen, vil du feste ledningen ved å stramme med en stjerneskrutrekker eller flat-head driver.

10 Sett passende størrelse sikringen i sikringsboksen. Se i kjøleskapet manual for riktig dimensjonering.

Hint

  • 12-volts ledninger er en brannfare hvis ikke riktig smeltet. Sørg for at du bruker riktig sikring for søknaden.