Hvordan Vonage Phone Service arbeid?

Hvordan Vonage Phone Service arbeid?


Den Vonage telefonen tjenesten fungerer ved å benytte en telefon adapter boksen for å konvertere analoge telefonsamtaler til digital og sende samtaledata via bredbånd Internett i stedet for over telenettet. Vonage er det som kalles en Voice over IP digital telefon service; i layperson premisser, er Vonage en Internett-telefon ringer service. VoIP kan redusere telefonregninger etter piggy-backing på eksisterende pålitelig og høy båndbredde bredbåndsnett. I tillegg tjenester som Vonage redusere offentlig avhengighet av PSTN.

Voice Over Internet Protocol

VoIP omfatter ethvert telefontjeneste som bruker Internett eller et privat nettverk for å frakte samtaler. Dessverre kan du ikke bare koble en analog telefon til et bredbåndsmodem og foreta telefonsamtaler. I stedet kan du lage VoIP telefonsamtaler fra en analog telefon med en telefon adapter eller over en datamaskin. VoIP-samtaler arbeid gjennom både maskinvare- og programvareløsninger. Avhengig av tjenesten, kan VoIP-protokollen variere, men tjenesten er alltid å sende samtaler over et IP-datanettverk. I tillegg bedrifter ofte benytter lokalisert VoIP svitsjing til å håndtere interne telefonsamtaler.

VoIP Phone Adapter og Softphone

Du kan ringe og motta telefonsamtaler med Vonage tjeneste ved enten å bruke en analog telefon rutes gjennom en Vonage Box telefon adapter eller via en datamaskin ved hjelp av Softphone-programmet. Begge tjenestene krever en bredbåndstilkobling. Slik setter du opp Vonage Box med en eksisterende telefon, kobler Vonage Box til din eksisterende bredbånds tilkoblet ruter eller nettverkssvitsj via en Ethernet-kabel og koble eksisterende telefonkabler på adapterens "telefoner" sockets i stedet for ditt hjem stikkontakter. Du kan aktivere Softphone uten ekstra maskinvare; bare installere det på datamaskinen. Den Softphone vil bruke datamaskinens mikrofon og høyttalere.

VoIP og fasttelefon kompatibilitet

Du er ikke begrenset til å gjøre anrop bare til andre VoIP tall med Vonage. Akkurat som cellulære telefonsamtaler, samtaler VoIP over Vonage tjenesten kan rutes til PSTN telefonlinjer; den Vonage tjenesten håndterer samtalen konvertering. Vonage kan også arbeide i tandem med din fasttelefon eller mobil tjeneste under et strøm eller Internett nede. Sette opp et nettverk Tilgjengelighet Antall må Vonage viderekoble anrop til en annen tjeneste hvis det er et nettverksproblem. I tillegg kan du overføre ditt eksisterende nummer til Vonage tjeneste.

Teknisk Journey av en Call

En utgående Vonage telefon fra en frittstående telefon reiser til telefon adapter, blir konvertert til en VoIP-anrop, reiser gjennom det lokale nettverket til bredbåndsmodemet og leder ut på internett. Den Vonage tjeneste mottar samtalen på Internett og omdirigerer telefonsamtale til PSTN eller mobilnettet dersom mottakeren av anropet ikke bruker en VoIP-tjeneste. Samtalen deretter kobles til mottakeren.