Hvordan vite om en iPod batteriet er dødt

Hvordan vite om en iPod batteriet er dødt


IPod er små bærbare lydenheter som spiller og lagre musikk i MP3-format. Som alle andre elektronikk, iPods kjøre ut av batteriet. De batteriene som brukes til iPod er oppladbare, og kan vare i overkant av et år til 18 måneder. Men etter en periode, vil batteriet på din iPod må skiftes. Hvis du opplever problemer med din iPod, bør du sjekke batteriet og avgjøre om det må skiftes ut.

Bruksanvisning

Hvordan vite om en iPod batteriet er dødt

1 Lade iPod. Kontroller at skjermen indikerer en full lading før du tar det ut av laderen.

2 Slå på iPod ved å trykke og holde inne strøm eller avspillingsknappen (avhengig av iPod-modell du eier). IPod kan slå seg på, men deretter umiddelbart stengt ned hvis den har et lavt batteri lesing, til tross for den siste opplading av batteriet, eller det kan ikke slå på i det hele tatt.

3 Koble iPod til datamaskinen ved hjelp av USB-sync-kabelen som fulgte med iPod. Denne kabelen hjelper ikke bare du synkroniserer iPod, men kan brukes til å lade det også. Når du er tilkoblet, bør din iPod slå seg på og gjenoppta normale funksjoner.

4 Ta din iPod fra USB-synkroniseringskabelen. Hvis enheten umiddelbart slås av, indikerer dette at batteriet gjør faktisk må skiftes ut.

Hint

  • Du kan ta kontakt med Apple og send telefonen din for å få skiftet batteriet for et gebyr.
  • Ikke prøv å bytte batteriet selv. IPod er produsert på en slik måte at enheten må sendes inn for å få batteriet erstattes av noen som er skikkelig trent.