Hvordan vite når en Knock Sensor er dårlig?

Den knock sensor er en liten del på en bilmotor. Det bidrar til å regulere luft-drivstoff blanding som kommer inn i motoren, og varsler bilen din datamaskin når motoren er banket. Det stopper drivstoff fra eksploderer i sylinderen og gjør det mulig å brenne jevnt som det burde. En dårlig knock sensor kan føre til ytelsesproblemer og merkelige lyder i bilen. Det er noen måter du kan avgjøre om du trenger å bytte banke sensoren.

Bruksanvisning

1 Hør etter banket eller bumping lyd under panseret, spesielt rundt motoren. Dette er den mest talende tegn på en mulig knock sensor problem. En vedvarende banket lyd betyr at knock sensoren er ødelagt eller sprukket og ikke kommuniserer med bilens datamaskin for å løse problemet. Den banket lyd er mest vanlig når du kjører i høye hastigheter.

2 Overvåk gass kjørelengde. Når knock sensoren er dårlig gass vil brenne raskere, så se på gassmåleren daglig. Hvis du bruker mer gass for å kjøre samme avstand, så det kan være en feil som involverer din knock sensor.

3 Sjekk bilen din for treghet og akselerasjonsproblemer. Når knock sensoren er dårlig, bilen vil ikke nå høyere hastigheter så raskt --- motoren må jobbe hardere for å nå ønsket hastighet.

4 Få en diagnostisk test gjort for å bekrefte dine mistanker. Gå til en mekaniker eller auto deler butikken og har denne testen gjort på bilen din. Noen store auto deler butikker tilbyr denne tjenesten gratis, siden det kan føre til et salg.

Hint

  • Få din knock sensor løst raskt når du bekrefte at dette er problemet. Forvent å betale rundt $ 150 til $ 200 for den delen pluss arbeidskraft (Reference 3). Det er mulig å erstatte din egen knock sensor, men denne jobben bør bare gjøres av noen som er veldig kjent med bilmotorer og har evnen til å trygt komme under bilen for å nå den delen.