Hvordan vite My Car Worth

Når du vurderer å selge bilen, må man spørre: "hva er min bil verdt?" Bileieren kan se deres bil verdt mye mer enn det kunden har i tankene. Før notering en bil for salg, er det svært viktig å få riktig figuren av bilen verdt for å få mest mulig penger ut av å selge bilen.

Bruksanvisning

1 Gå til Kelly Blue Book hjemmeside www.kbb.com. Dette er et klarert nettsted som bruker informasjon fra en rekke kilder for å gi deg den mest nøyaktige tall på bil verdt.

2 Du må skrive inn ditt postnummer, så bilen verdt kan variere avhengig av beliggenhet.

3 I Used Cars boksen, bruker du rullegardinmenyene for å velge bilens år, modell og gjøre.

4 Deretter må du velge Kelly Blue Book verdi. Trade i verdi er hva du kan forvente å få for bilen hvis å ta det til en forhandler. Private partiet Verdi er hvor mye penger at denne bilen er verdt ved salg til en privat fest. Veiledende verdi er hva en bilforhandler ville spørre om når selge denne bilen.

5 Du må sende inn mer informasjon som trim, kjørelengde, utstyr, motorstørrelse, og mer å gi en nøyaktig beskrivelse av bilen.

6 Den neste side vil spørre deg om totalvurdering av bilen fra dårlig til utmerket. Du må ærlig asses bilen for å få en riktig bil verdt verdi.

7 Du blir deretter presentert med en bil verdt verdi for bilen din. Nå er du klar til å selge!